19 / 05 / 2024

yusuf keleş

yusuf keleş

Sultanbeyli Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Taahhüt Anonim Şirketi, Mehmet Ziylan, Sabih Özgül, Gökhan Utku, Kaan Demirağ, Ahmet Necati Uğur, Yusuf Keleş, İsa Ünal, Ali Fuat Akça tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Gayrimenkullerin vergisiz satılması!

Zaman Gazetesi yazarı Yusuf Keleş bugünkü köşe yazısında gayrimenkullerin vergisiz satmanın yollarından bahsetti. Keleş, Vergi kanunlarımızda kurumsallaşmaya değer verildiğini ve mükelleflerin Kurumlar Vergisi mükellefi olmaya teşvik edildiğini söyledi...

Hezarfen İnşaat Makina Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hezarfen İnşaat Makina Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yusuf Keleş imzasıyla kuruldu.

Emlak Vergisi nedir?

Zaman gazetesi uzman yazarı Yusuf Keleş, emlak vergisi ile ilgili bilinmesi gereken noktaları köşe yazısına taşıdı. Emlak vergisi nedir, emlak vergisini kimler ödemez? İşte yanıtları...

Sultanbeyli Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Sultanbeyli Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Taahhüt Anonim Şirketi, Mehmet Ziylan, Sabih Özgül, Gökhan Utku, Kaan Demirağ, Ahmet Necati Uğur, Yusuf Keleş, İsa Ünal, Ali Fuat Akça tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kira gelirinde istisna kalktı mı?

Zaman gazetesi uzman yazarı Yusuf Keleş, gelir vergisi ödeyecek olanları yakından ilgilendiren bir konuyu köşesine taşıdı: Kira gelirinde istisna kalktı mı? İşte uygulamadaki son durum...

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Ladik'in turizm alternatiflerinden bahsetti!

Ladik’te konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Öyle bir yer ki kaplıcaya gidip sağlık turizmi yapıyorsunuz, oradan çıkıp 15 dakikada dağa çıkıp kayak yapıyorsunuz. Dünyada kaç yerde böyle bir özellik var” dedi...

Afyon'da Yusuf Ağa Parkı açıldı!

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yaptırılan Yusuf Ağa parkı törenle açıldı. Hayatını kaybeden ünlü iş adamının ismini alan parka törende ilgi yoğundu. İş adamları ve sevenleri törende yer aldı.

Yusuf Aslantürk: Ev ve iş yerlerindeki elektrik tesisatları bakımdan geçmeli!

Ankara Elektrik-Elektronik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Yusuf Aslantürk yaptığı açıklamada ev ve iş yerlerindeki elektrik tesisatlarının 10 - 15 yıllık periyotlarla bakımdan geçmesi gerektiğini söyledi.

Hakan Yusuf Güner Afyonkarahisar Spor Kompleksi'ni gezdi!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan spor kompleksini gezdi. Vali Güner, " Bundan böyle Afyon, sporun adresi olacak " dedi.

Rüstem Keleş Karasu Atıksu Arıtma Tesisi hakkında bilgi verdi!

11 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen proje hakkında bilgi veren SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Karasu'da inşa ettiğimiz arıtma tesisiyle ilçenin atık suları arıtılacak" dedi

Keleş İnşaat Sefaköy projesi ne durumda?

Keleş İnşaat Küçükçekmece Sefaköy projesinin Ocak ayında lansmanı yapılacak. E- 5 üzerinde yükselecek Keleş İnşaat Sefaköy projesinde konutlar, ofis seçenekleri ve ticari alanlar yer alacak.

Samsun'da yeni yapılacak parka Yusuf Ziya Yılmaz'ın adı verilecek!

Samsun İli Kavak ilçesinde yaptırılacak parka, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın adının verileceği bildirildi. 11 bin 765 metrekarelik park sahasında incelemeler yapıldı.

Yusuf Demir: Türkiye kısa vadede kuraklık riskini atlatamadı!

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Başkanı Prof.Dr. Yusuf Demir, kuraklığın kronik bir sorun haline gelmemesi için su kaynaklarının hem yağışlı, hem de kurak dönemlerde iyi yönetilmesi gerektiğini söyledi.

Keleş Kardeşler Yapı Malzemeleri Turizm İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Kardeşler Yapı Malzemeleri Turizm İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamuran Keleş, Engin Keleş tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu.

yusuf keleş Haberi

yusuf keleş


Sultanbeyli Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Taahhüt Anonim Şirketi, Mehmet Ziylan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Sabih Özgül Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ve Gökhan Utku, Kaan Demirağ, Ahmet Necati Uğur, Yusuf Keleş, İsa Ünal, Ali Fuat Akça Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu. 


Sultanbeyli Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Taahhüt Anonim Şirketi iş konusu; a- Alışveriş Merkezlerindeki dükkan, işyeri, depo ve ortak alanların faturalanmak sureti ile kiralanması ve takiben alt kiracılara kiraya verilmesi ve/veya doğrudan işletilmesidir. b- Şirket, bu temel amacı ile alışveriş merkezlerini işletmek, bakım ve onarımını organize etmek veya bizzat yapmak, kiralamak, kiraladığı yerleri kiraya vermek, otopark gibi ortak alanların işletmesini devretmek üzere ihale düzenlemek, bunlarla ilgili şartnameler tanzim etmek, elektrik, makine ve tesisat projelerini çizmek, çizdirmek,...