29 / 04 / 2024

Yusuf Koç Biyografi

Yusuf Koç Biyografi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Emlak Yönetimi Daire Başkanı Yusuf Koç, bu görevine 16 Ağustos 2013 tarihinde getirildi. Koç daha önce İstanbul Şehircilik Atölyesi (İŞAT) Müdürlüğü ve Boğaziçi İmar Müdür Yardımcılığı yaptı.

Yusuf Önder Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Önder Mimarlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Yusuf Önder ortaklığında kuruldu.

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Koç tarafından kuruldu. 

Koçerdem Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Koçerdem Yapı Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Erdem tarafından kuruldu.

Daire fiyatını etkileyen koşullar!

Huma Yapı Kurucusu Mimar Yusuf İzzettin Aydın, ev sahipleri ve ev alacakları daire fiyatını etkileyen koşullar ile ilgili bilgilendiriyor. İşte daire fiyatını hangi koşullar etkiliyor?

Turhal'da kentsel dönüşüm alanları incelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Koç, Belediye Başkanvekili Osman Kuş, İmar İşleri Müdürü Rüştü Çoban kentsel dönüşüm yapılacak olan alanları gezdiler.

YHT Yapı Yatırımları İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YHT Yapı Yatırımları İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 105 bin TL sermaye ile, Yusuf Koçhan, Hüseyin Nazif Bel, Temel Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Kaş Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaş Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Şahin, Erdal Nuri Altınkaynak, Yusuf Koç tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu.

Yaşar Parlak İBB Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı'na getirildi!

İBB'nin yönetim şeması baştan sona değişti. Yaşar Parlak İBB Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı'na getirildi!. Emlak Yönetimi daire başkanlığı görevinden alınan Yusuf Koç’un yerine Yaşar Parlak getirildi.

Yusuf Koç kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Emlak Yönetimi Daire Başkanı Yusuf Koç, bu görevine 16 Ağustos 2013 tarihinde getirildi. Koç daha önce İstanbul Şehircilik Atölyesi (İŞAT) Müdürlüğü ve Boğaziçi İmar Müdür Yardımcılığı yaptı.

Yusuf Bayraktutan: 2014'te fiyat istikrarı önemli!

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Başkanı ve Uluslararası Ekonomi Uzmanı Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan, 2014'te döviz kurundaki oynaklığı azaltarak, enflasyon riskini kontrol altına almaları gerektiğini belirtti

Türkiye'de 13 binden fazla bina riskli!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Koç, Kentsel Dönüşüm Yasasıyla deprem veya afet sonrasında yara sarmayı değil, deprem ve afet olmadan yara almamayı hedeflediklerini söyledi...

Türkiye'de 13 binden fazla riskli bina bulunuyor!

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Koç, Türkiye genelinde 13 binden fazla bina, 60 binden fazla bağımsız bölümün riskli yapı olduğunu belirtti....

Altın Körfez Sağlık Turizm İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Körfez Sağlık Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Yusuf Koçak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Yusuf Koç Biyografi Haberi

Yusuf Koç Biyografi

Yusuf Koç kimdir? 


Yusuf Koç, 1955 yılında Trabzon’un Of ilçesinde doğdu. 1977 yılında Sakarya Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. 


1983 yılına kadar serbest mühendislik hizmetlerinde bulunduktan sonra 1983 yılında İstanbul Belediyesi Güngören Şube Müdürlüğü’nde teknik eleman olarak göreve başladı. 1984-1992 yılları arasında Bakırköy Belediyesi İmar Planlama Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nde raportör olarak çalıştı. 


1992-1994 yılları arasında Güngören Belediyesi’nde İmar ve Planlama Müdürü olarak görev yaptı. 2003-2004 yılları arasında yine aynı belediyede Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürü ve 2004-2006 yılları arasında İmar ve Planlama Müdürü olarak görev yaptı. 


04/06/2007 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Bina İnceleme ve Güçlendirme Müdürü görevine atandı ve bu görevine 2009 yılı Mart ayına kadar devam etti.  2009 yılı Mart ayı ile 2012 yılı...