05 / 05 / 2024

Yusuf Menteş

Yusuf Menteş

Öz Menteşler İnşaat Plastik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Menteş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart 2015 tarihinde Ümraniye, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Yusuf Yılmaz: Samsun'a iki yılda 16 okul kazandırdık!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’a iş adamları aracılığıyla iki yılda 16 okul kazandırdıklarını belirtti.

TOKİ Menteşe Emirbeyazıt kura çekilişi bugün!

TOKİ Menteşe Emirbeyazıt kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TOKİ Menteşe Emirbeyazıt kura sonuçları 3+1!

TOKİ Menteşe Emirbeyazıt kura sonuçları 3+1 yarın belli olacak. Kura heyecanının şimdiden başladığı Menteşe Emirbeyazıt TOKİ projesinden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Menteşe Emirbeyazıt TOKİ kura sonuçları 2+1!

Menteşe Emirbeyazıt TOKİ kura sonuçları 2+1 henüz açıklanmadı. TOKİ Menteşe projesinde 948 adet konut bulunuyor.

Muğla Menteşe 948 konut kura sonucu!

Muğla Menteşe 948 konut kura sonucu yarın açıklanacak. Projede yer alan konutların fiyatları 145 bin 364 TL ile 278 bin 153 TL arasında farklılık gösteriyor.

948 konut Menteşe TOKİ kura sonuçları listeleri!

948 konut Menteşe TOKİ kura sonuçları listeleri henüz belli olmadı. Projede yer alan 948 adet konutun kura çekilişi yarın yapılacak.

Muğla Menteşe TOKİ kura sonuçları isim listesi 948 konut!

Muğla Menteşe TOKİ kura sonuçları isim listesi 948 konut henüz açıklanmadı. Projede yer alan konutların fiyatları 145 bin 364 TL'den başlıyor.

17 Ağustos Menteşe kura sonucu!

17 Ağustos Menteşe kura sonucu henüz belli olmadı, projede yer alan konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ Muğla Menteşe kura sonucu 17 Ağustos 2017!

TOKİ Muğla Menteşe kura sonucu 17 Ağustos 2017 henüz açıklanmadı. Projede yer alan konutların kura çekilişi 17 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Menteşe kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Menteşe kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Muğla Menteşe kura sonuçları henüz açıklanmadı. Projede yer alan konutların kura çekilişi 17 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Yusuf Ziya Paşa Külliyesi restore ediliyor!

Elazığ'ın Keban ilçesindeki 223 yıllık Yusuf Ziya Paşa Külliyesi restore ediliyor.

TOKİ Muğla Menteşe kura çekilişi 17 Ağustos'ta!

TOKİ Muğla Menteşe Emirbeyazıt Mahallesi'nde yer alan 948 adet konutun kura çekilişi 17 Ağustos'ta yapılacak.

Yusuf Yılmaz: Samsun'a estetik görünüm kazandıracağız!

Samsun’u estetik yönden güzelleştirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz " Şehre estetik görünüm kazandırmak için çalışacağız." dedi.

Yusuf Menteş Haberi

Yusuf Menteş

Öz Menteşler İnşaat Plastik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Menteş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu. 


Öz Menteşler İnşaat Plastik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabınaarazi ve arsalar almak,bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinekat karşılığı binalar yapmak.  2  Her türlü dekorasyon işleri,tamirat ve boya işleri yapmak.  3- Her türlü sanayi ve inşaat boyaları iç ve dış cephe koruyucu boyaları,sentetik,selülozik,akrilik boyaların ve boya yan malzemelerinin alımını ve satımını yapmak.  4- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemelerive turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek...