30 / 04 / 2024

Yusuf Odabaş bayburt valiliği

Yusuf Odabaş bayburt valiliği

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, Bayburt Valiliğine Yusuf Odabaş atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir? İşte Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş..

Yusuf Yılmaz: Terme imar planlamasında iyi durumda değil!

Yusuf Ziya Yılmaz "Tüm ilçelerimizi tek tek dolaşarak toplantılar düzenliyoruz. Malesef Terme bir çok alanda gerilerde. Sorunları masaya yatırdık ve önümüzdeki 2 sene içerisinde neler yapacağımızı planladık."dedi.

Yusuf Ziya Günaydın: Çünür Paris olacak!

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın "Geleceğin Paris'i" olarak nitelendirdiği Çünür Mahallesinde bir projeyi daha uygulamak istiyor. Günaydın: "Deyim yerindeyse Çünür yeniden doğacak." dedi.

Yusuf Burkut kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Planlama Müdürü Yusuf Burkut kimdir? Yusuf Burkut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Şehir Plancısı Yusuf Burkut...

Salmankaş Tüneli ile Bayburt'ta arsalar değerlenecek!

Bayburt'ta Arpalı beldesi, Trabzon ve Bayburt'u birbirine bağlayacak Salmankaş Tüneli güzergahında bulunması sayesinde yatırımcıların gözdesi oldu...

Yusuf Fırat kimdir?

Adıyaman Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat kimdir? Yusuf Fırat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Fırat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Yusuf Fırat...

Yusuf Kaynar: Sanayi sitemize yakışır cami yapacağız!

Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar yaptığı açıklamada, "Cami yaptırma derneğimizi kurduk ve çalışmalara başladık. Sanayi sitemizin adına yakışır bir camiyi yakın bir zamanda hizmete açacağız" dedi.

Bayburt Tuzcuzade'de 2 milyon 30 bin TL'ye 14 tripleks daire!

Bayburt Belediye Başkanlığı tarafından, Tuzcuzade Mahallesi'nde yer alan 14 adet tripleks daire toplam 2 milyon 30 bin TL bedelle 3 Şubat 2015 tarihinde ihale edilecek...

Yusuf Ziya Yılmaz: Otel yatırımlarının kongre turizmi için önemi büyük!

Yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayacak olan Serra Otel'de düzenlenen kahvaltıya katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, otel yatırımlarının kongre turizmi için çok önemli olduğunu söyledi...

Yusuf Hacısüleyman: 1 milyon turist kaybedeceğiz!

Ruble krizi yaşanan Rusya'dan rezervasyonlarda yüzde 20 gerilime olduğunu belirten AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, bu yıl 1 milyon kayıp beklediklerini söyledi. Rusya pazarına ilişkin 2015 yılı beklentilerini açıkladı.

Bayburt'ta 300 yıllık kilise restorasyon için bekliyor!

Bayburt merkeze bağlı Söğütlü köyünde bulunan ve bakımsızlık nedeniyle yıkılmaya başlayan 300 yıllık kilisenin aslına uygun onarılarak inanç turizmine kazandırılması isteniyor. Adnan Türkben, "Kilisenin orijinal halini bozmadık'' dedi.

TANAP'ın argon kaynakçıları Bayburt'ta yetiştirilecek!

Azerbaycan'daki Şah deniz sahasından çıkarılacak doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı' nda istihdam edilecek argon kaynakçılarının yetiştirilmesi için Bayburt'ta kurs açılacak.

Yusuf Avcı: Kartalkaya'daki otellerin doluluk oranları çok iyi!

Dorukkaya Otel Genel Müdürü Yusuf Avcı, yaptığı açıklamada, kayak sezonunun geç de olsa açıldığını belirterek, "Pistlerimizde yapay kar sistemi çalışıyor. Dün yağan karla pistlerimizde kar kalınlığı 40 santimetreye ulaştı" dedi

Yusuf Ziya Günaydın: Isparta'da yaşanabilirlikte birinciliği hedefliyoruz!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ''Türkiye Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılına denk gelen 2023'e doğru ilerlerken yerel yönetimlerin önemi ve katkısı azımsanmayacak kadar büyük olacaktır'' dedi.

Yusuf Odabaş bayburt valiliği Haberi

Yusuf Odabaş bayburt valiliği

Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, Bayburt Valiliğine Yusuf Odabaş atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir?


Yusuf ODABAŞ, 1952 yılı Samsun ili Kozlu köyünde doğdu. Öğrenimine Hasköy ilköğretim okulunda başladı. 19 Mayıs lisesini bitirdikten sonra  Ankara  Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye bölümünden 1976 yılında lisans diplomasi aldı. Aynı yıl Maiyet memuru sınavını kazanarak İçişleri Bakanlığında göreve başladı.


Sırasıyla Hayrabolu, Seydişehir, Kepsut ve Şuhut ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Kaymakamlık kursunu başarı ile bitirerek Hekimhan ilçesine asil Kaymakam olarak atandı.

Askerliğini Ankara'da Jandarma Genel Komutanlığı'nda Mali Yönetim İnceleme Şube Müdürü olarak yaptı.


Daha sonra Kumluca, Olur, Espiye, Beyşehir, Bolvadin ve Bulancak ilçelerinde kaymakamlık, Sakarya, Kırşehir, Edirne, İstanbul ve Kocaeli illerinde Vali Muavini görevlerinde bulundu.


İçişleri...