02 / 05 / 2024

Yusuf Önder Mimarlık iletişim 

Yusuf Önder Mimarlık iletişim 

Yusuf Önder Mimarlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Yusuf Önder ortaklığında kuruldu.

Sais Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sais Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Çetinkaya tarafından kuruldu.

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Yuem İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şirketi kuruldu!

Yuem İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Emre Genç ve Yusuf Genç ortaklığında kuruldu.

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Önder tarafından kuruldu.

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Edibe Köprülü, Elif Sena Silan, Yusuf Köprülü, Hikmet Coşkun ve Halil Mert Çelebi ortaklığında kuruldu.

Belta Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Belta Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Yusuf Kaya tarafından kuruldu.

Baraka Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Baraka Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir’de İrfan Kızıltepe ve Önder Kızıltepe ortaklığında kuruldu.

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahtiyar Tüyüboz, Olcay Erol ve Yusuf Çelik ortaklığında kuruldu.

Aldebaran Mühendislik Mimarlık İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebaran Mühendislik Mimarlık İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Yusuf Turgut tarafından kuruldu.

Bett One Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bett One Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da Taşkın Aydogdu ve Yusuf Kösebaşkan ortaklığında kuruldu.

Mf Kentsel Dönüşüm Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mf Kentsel Dönüşüm Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Sancaktepe'de Fatih Arslan ve Mustafa Önder Sağlam ortaklığında kuruldu.

Dolu Kare Tasarım Ve İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Kare Tasarım Ve İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Ataş tarafından kuruldu.

Yusuf Önder Mimarlık iletişim  Haberi

Yusuf Önder Mimarlık iletişim 

Yusuf Önder Mimarlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Yusuf Önder ortaklığında kuruldu.

Yusuf Önder Mimarlık Limited Şirketi konusu:
A) Etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri, mühendislik yapıları, yerleşim alanları ve maden sahalarında; jeolojik, jeoteknik, jeofizik etütler ve maden etüdleri, hidrolojik, hidrojeolojik etüdler, sıcak su etüdleri, jeolojik inceleme ve harita yapımı, maden arama, araştırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sontaj, inceleme ve etütlerin yapılması, rezerv hesaplarının yapılması, ön işletme ve işletme raporlarının hazırlanması, kıyı ve deniz jeolojisi proje ve uygulamaları, ÇED raporlarının hazırlanması, beton ve bitümlü kaplamalar dizayn ve mühendislik hizmetleri, jeolojik, jeoteknik, jeofizik danışmanlık ve mühendislik ve proje hizmetlerinin yapılması. B) İnşaat, taahhüt, hafriyat, nakliyat, alt ve üst yapı işleri...