05 / 05 / 2024

Yusuf Temür

Yusuf Temür

Akinal İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Temür ve Burak Bulgur ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Halide Edip Adıvar Caddesi'nde kuruldu.

Trio Moda Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Trio Moda Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Çilsal ve Yusuf Görürgöz ortaklığında kuruldu.

İmperiyal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmperiyal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Javıdan Hajıyev ve Mesut Temür ortaklığında kuruldu.

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Temür tarafından kuruldu.

Nun Restorasyon Yapı Ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nun Restorasyon Yapı Ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Yusuf Çakır ve Zeyneti Uluadam ortaklığında kuruldu.

Ner Restorasyon Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ner Restorasyon Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çakır tarafından kuruldu.

Myo Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myo Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kürşat Harman tarafından kuruldu. 

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Emekci, Yusuf Bahadır Sarıca ve Mehmet Yiğit tarafından kuruldu.

İnanırlar Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnanırlar Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cenap İnanır ve Yusuf İnanır tarafından kuruldu.

Bursa'da ciddi bir inşaat hacmi var!

Bursa'da bugüne kadar çok sayıda konut üreten Yusuf Bakgör, YB Yapı markasıyla yeni bir dönem başlattı. Projelendirmeden anahtar teslimine kadar her aşamada büyük bir titizlikle hayata geçirdikleri konutlarda, kullanıcılara iyi bir yaşam sunmayı hedefliyorlar...

Yusuf Haktanır İnşaat Gıda Tekstil Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Haktanır İnşaat Gıda Tekstil Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Haktanır tarafından kuruldu.

Yusuf Mert Yılmaz: Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz!

Emlak sektörünü tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak, yatırımlarını sürdürüyor. Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, "Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz" diyor...

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalkat tarafından kuruldu...  

Sefer Mühendislik Proje Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefer Mühendislik Proje Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Furkan Temür ve Sıddık Diyarbakırlı ortaklığında kuruldu. 

Yusuf Temür Haberi

Yusuf Temür

Akinal İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Temür ve Burak Bulgur ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Halide Edip Adıvar Caddesi'nde kuruldu. 


Akinal İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt ,müteahhitlik,taşeronluk işleri yapmak,yapım ve onarım ile hafriyat ve iksa,fore kazık,mini kazık,ankraj ve şaft işlerini yapmak ve yaptırmak. Bu konular ilgili olarak her türlü inşaat malzemeleri,elektrik ve sıhhi tesisat malzemeleri ile inşaat imalatı ile ilgili,malzemelerin bilumum araç,gereç ve makineleri ile bunların yedek parçalarının alımı-satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. 2. Kendi hesabına arazi ve arsalar almak,satmak,bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar...