13 / 05 / 2024

Yusuf Ulutürk

Yusuf Ulutürk

Afyonkarahisar'da 11 bin konutun jeotermal enerjiyle ısıtılmasını sağlayan Afyon Jeotermal AŞ (AFJET) 1,2 milyon liralık yeni teknolojiyle jeotermal sudan yüzde 30 tasarruf sağladı.

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk tarafından kuruldu.

Yusuf Geçgel ne zaman doğdu? İngiltere’ye neden gitti? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Yusuf Geçgel nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Yusuf Geçgel ile ilgili tüm detaylar...

Neotek Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neotek Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Akgün ve Yusuf Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Demirberk İnşaat Otomotiv Reklam Tekstil Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirberk İnşaat Otomotiv Reklam Tekstil Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Kadir Ulutürk tarafından kuruldu. 

Floryalı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Floryalı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Ali Uncu, Caner Ulutürk, Mustafa Öztürk, Seyfettin Özcan ve Tevfik Bedir ortaklığında kuruldu.

Nurettinoğulları Grup Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurettinoğulları Grup Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yusuf ÖZtürk tarafından kuruldu.

Özkayalar Dış Ticaret Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Özkayalar Dış Ticaret Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk ve Zekeriya Kesik ortaklığında kuruldu.

Göktürk Host İnternet Hizmetleri Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Host İnternet Hizmetleri Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Recep Sarı ve Yusuf Ziya Yaşık ortaklığında kuruldu.

Ayasofya'nın müze olması için hazırlanan kararnamedeki Atatürk imzası sahte mi?

Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Ayasofya’nın müze haline getirilmesi için hazırlanan kararnamenin ve Atatürk imzasının sahte olduğunu ileri sürüyor, diğer uzmanlar ise böyle bir şeyin mümkün olmadığını belirtiyor. Danıştay 2 Temmuz’da konuya ilişkin nihai karar verecek. 

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu limanlar arasındaki mesafeleri kısaltacak!

DTO İzmir Şubesi'nin şubat ayı meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan DTO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, açılan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun önemini anlattı.

Aktürk Su Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Su Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akça ve Yusuf Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Kaltürk İnşaat Mimarlık Elektrik Telekomünikasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaltürk İnşaat Mimarlık Elektrik Telekomünikasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Türkmen tarafından kuruldu. 

Türk inşaat sektörü Kuveyt'te milyarlarca dolarlık anlaşmalar yapıyor!

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Gassan Yusuf Abdulbari ez-Zevavi, Türk inşaat sektöründen 3 büyük firmanın Kuveyt'te milyarlarca dolar değerinde iş anlaşmaları yaptığını söyledi.

Yusuf Ulutürk Haberi

Yusuf Ulutürk

Yeni otomasyon sistemi sayesinde tasarruf edilen suyla gelecek yıl 4 bin yeni konutun daha ısıtılması sağlanacak.


AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk, yeni otomasyon sistemi sayesinde sıcak sudan yüzde 30 tasarruf sağladıkları gibi pompa, elektrik ve kuyularda kireçlenmeyi önleyen kimyasallardan da önemli ölçüde tasarruf sağladıklarını söyledi. Bölgesel ısıtma sisteminde 'sabit sıcaklık değişken debi' yöntemi ile enerji verimliliği sağladıklarını belirten Ulutürk, ısı terfi binasıyla birlikte apartmanların girişlerine ve konutlara akıllı vanalar yerleştirdiklerini kaydetti.


Ulutürk, "Sistemimiz dijital bir sistem olduğundan mahallelerdeki suyun ısı derecesini görebiliyoruz. Kontrol odamızdan mahallelere giden suyun sıcaklığını istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz. Sisteme istenilen değerler girildiğinde sıcaklık sabit kalmak şartıyla, otomatik olarak kuyulardan yeterli derecece sıcak su çekilmekte. Bu sayede mahallerdeki ısı farklılıkları ortadan kaldırılarak, kuyulardan gereksiz su çekilmesinin de önüne geçilmiş...