16 / 05 / 2024

Yusuf Yüce çam ağacında ev

Yusuf Yüce çam ağacında ev

Rize'nin Hemşin ilçesine bağlı Çamlıtepe köyünde yaşayan Yusuf Yüce, manzara ve güneşten daha fazla yararlanmak uğruna yerden 20 metre yüksekte çam ağacının üzerine ev inşa etti...

Büyükşehir Belediyesi ucuz konut müjdesini verdi! 120 ay vadeyle indirimli ev sahibi olabilirsiniz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm için ilk somut adımını KONUT A.Ş ile attı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilk etapta inşa edilecek 240 konuttan 150 tanesini uygun ödemeyle satışa sunacaklarını açıkladı.

Kıyı Yaşam Nefes'te lansmana özel fırsatlar! 400 bin TL'ye tiny house arazisi!

Kıyı Yaşam Nefes projesinde altyapılı araziler lansmana özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan arazilerin teslimlerinin yıl sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel! Tiny house'a uygun, hemen teslim fırsatı! 

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel kaldı. İstanbul Çatalca Celepköy’de hayata geçirilen projede yaşam başladı. Peki Kıyıyaşam Arka Bahçe'de fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Keremköy Yaşam Platosu Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keremköy Yaşam Platosu Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Kaya, İsa Öksüz ve Levent Yılmazcan tarafından kuruldu.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Semih Sefa Yüce tarafından kuruldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Ekrem Yüce: Önceliğimiz depreme hazırlıklı bir şehir oluşturmaktır!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, "Sakarya’mızı depremlere hazır bir şehir haline taşıyacağız” dedi.

Melen Botanik Vadisi’ne bisiklet ve yürüyüş yolu yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Melen Botanik Vadisi’nde 15 kilometre uzunluğa sahip olacak bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmaların başladığını müjdeledi.

Ekrem Yüce'den Sakarya'ya hafif raylı sistem müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada “Şartlar oluşursa hafif raylı sistemleri Sakarya’yla buluşturmaya hazırız” dedi.

Yy Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Yy Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldız tarafından kuruldu.

MFY Real Estate Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MFY Real Estate Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Furkan Yüce tarafından kuruldu. 

Sakarya'nın raylı sistem projeleri masaya yatırıldı!

Bursa’da raylı sistem ve tramvay projelerini inceleyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz hafif raylı sistemler ile tramvay Bursa ziyaretimizin en önemli gündem maddesiydi.” dedi.

Yusuf Yüce çam ağacında ev Haberi

Yusuf Yüce çam ağacında ev

Rize'nin Hemşin ilçesine bağlı Çamlıtepe köyünde yaşayan Yusuf Yüce, manzara ve güneşten daha fazla yararlanmak uğruna yerden 20 metre yüksekte çam ağacının üzerine ev inşa etti.


Çamlıtepe köyündeki babasından kalma ahşap evi restore etmek isteyen Yusuf Yüce, inşaat ustası Muhammet Dilmaç ile anlaşarak çalışmaya başladı. Yüce, ahşap evin yolun kenarında olması nedeniyle manzara ve güneşten daha fazla yararlanmak, gürültüden uzak kalmak için yerden 20 metre yüksekteki çam ağacının dalına küçük bir ev yapmaya karar verdi.


İnşaat ustası Dilmaç, yerden 20 metre yüksekteki 9 metrekare büyüklüğündeki evi iki oğluyla 2 haftada tamamladı. Doğa manzaralı çam ağacının tepesindeki ev, rüzgarda zarar görmemesi için çelik tellerle bağlandı. Usta, inşaat boyunca çam ağacına tırmanabilmek için 12 metrelik merpen kullandı, kalan 8 metrelik bölümü ise dallara...