18 / 05 / 2024

Yutaşlar İnşaat Hafriyat Yapı Malzemeleri

Yutaşlar İnşaat Hafriyat Yapı Malzemeleri

Yutaşlar İnşaat Hafriyat Yapı Malzemeleri ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Taşdemir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz 2014 tarihinde Esenyurt, Yenikent Mahallesi'nde kuruldu.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Ard Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ard Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Dalkaya tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Aksel Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksel Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Aksu tarafından kuruldu.

Kozluk İnşaat Hafriyat Metal Nakliye Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Kozluk İnşaat Hafriyat Metal Nakliye Ve Tekstil Limited Şirketi Bağcılar'da Çakır İşbilir tarafından kuruldu.

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Turhan tarafından kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Kurultu İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Kurultu İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Metal Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aktaş tarafından kuruldu.

Marhanoğlu İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marhanoğlu İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayetullah Marhan tarafından kuruldu.

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato isteyen Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato davasıyla ilgili yeni karar çıktı. Buna göre, şirketin konkordato talebi reddedildi...

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato duruşması 16 Eylül'de!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato talep eden Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato duruşması 16 Eylül 2020 günü gerçekleşecek...

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Yutaşlar İnşaat Hafriyat Yapı Malzemeleri Haberi

Yutaşlar İnşaat Hafriyat Yapı Malzemeleri

Yutaşlar İnşaat Hafriyat Yapı Malzemeleri ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Taşdemir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu. 


Yutaşlar İnşaat Hafriyat Yapı Malzemeleri ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Betonarme karkas çelik yığma prefabrik ve benzeri diğer inşaatları yapmak ve yaptırmak. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 4-Türkiye sınırları içinde veya yabancı...