28 / 04 / 2024

Yuvacık Barajı-Arıtma Tesisi

Yuvacık Barajı-Arıtma Tesisi

İZAYDAŞ tarafından Yuvacık Barajı-Arıtma Tesisi arasındaki içme suyu hattı üzerinde kurulan hidroelektrik santralinin (HES) ıslak testlerine katılan Başkan Karaosmanoğlu, “Ölü bir enerji kaynağını ortaya çıkardık” dedi.

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Zile'ye 19 milyonluk arıtma tesisi!

Zile Belediyesi Orta çay yakınlarında 20 bin metrekare alan üzerinde 2017 yılı içerisinde tamamlanacak olan Atık su arıtma tesisi inşaatının yüzde 70’ni tamamladı.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Şanlıurfa'ya 100 milyon TL'lik arıtma tesisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 100 milyon liralık atık su arıtma tesisi çalışmaları son sürat devam ediyor.

Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), Akçakale Atık Su Arıtma Tesisindeki temizlik ve yenileme çalışmalarını tamamladı

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin yapımı hızla sürerken, Büyükşehir Belediyesi merkez ilçelerden atık nakli için tesise kadar toplamda 25 bin metrelik hat çekmeyi planlanıyor.

Ordu'ya 4 yeni atıksu arıtma tesisi!

İçme suyu ve altyapı yatırımlarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, projelerine çevresel üstyapı çalışmalarını da katarak Ordu’ya 4 adet paket atık su arıtma tesisi kazandırıyor.

Balıkesir Gönen atıksu arıtma tesisi 18 milyon TL'ye ihale edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gönen’de yapımına başlanan 80 bin kişilik atık su arıtma tesisi 18 milyon TL’ye ihale edildi.

Osmancık Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesi 21 Eylül'de!

Osmancık’ın tüm yerleşim alanlarını kapsayan Alt Yapı Projesi ile Atık Su Arıtma Tesisi 21 Eylül’de ihale ediliyor.

Kütahya Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Kütahya Tavşanlı'nın en büyük arıtma tesisi olarak adlandırılan ''Tavşanlı Atık Su Arıtma Tesisi''nin inşaat çalışmaları başladı. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, '' 23 Milyon 250 bin TL'ye mal olacak dev bir yatırımı Tavşanlı halkımıza kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyorum''dedi.

Hatay Kırıkhan'a 10.3 milyon TL'lik arıtma tesisi geliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) tarafından Kırıkhan İlçesi'nde atıksu arıtma tesisi yapılıyor.

Yuvacık Barajı-Arıtma Tesisi Haberi

Yuvacık Barajı-Arıtma Tesisi

İZAYDAŞ tarafından Yuvacık Barajı-Arıtma Tesisi arasındaki içme suyu hattı üzerinde kurulan hidroelektrik santralinin (HES) ıslak testlerine katılan Başkan Karaosmanoğlu, “Ölü bir enerji kaynağını ortaya çıkardık” dedi


Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZAYDAŞ tarafından Yuvacık Barajı ile Kullar İçmesuyu Arıtma Tesisi arasında yapılan ve son aşamasına gelen hidroelektrik santralinin (HES) ıslak testlerine, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı. Yılda 14 milyon KWH enerji üretecek tesisin incelemesine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr Tahir Büyükakın, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Kemal Altunel ve tesisten sorumlu teknik personel katıldı. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu kente kazandırılan HES projesi için “Ölü bir enerji kaynağını ortaya çıkararak, milli ekonomiye geri kazandırıyoruz. Açığa çıkardığımız ölü enerji toplumumuza kentimize ve kurumumuza fayda olarak geri...