08 / 05 / 2024

Yuvacık Barajının ne kadarı dolu

Yuvacık Barajının ne kadarı dolu

Yuvacık Barajı ’nda inceleme yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, barajın istenen seviyeye ulaştığını ve Sapanca Gölü’ne su aktarımının devam ettiğini de dile getirdi...

A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı! İşte küçükbaş, büyükbaş kurbanlık...

A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı. Peki, A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını ne kadar, kaç TL?

1 doların ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Kıyıda köşede doları olanlar her şeyi bırakın hemen bu rakama bakın!

1 doların ne kadar olacağı tek tek açıklandı... Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar her şeyi bırakın hemen bu rakama bakın...

Altını olanlar aman dikkat! Altın bugün ne kadar? İşte 18 Nisan 2023 anlık altın fiyatları

Altını olanlar aman dikkat... Altın bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, tam altın bugün ne kadar? İşte 18 Nisan 2023 anlık altın fiyatları...

1 doların ne kadar olacağı belli oldu! Yastık altındaki dolarlar kabardıkça kabaracak! Görmedim duymadım demeyin!

1 doların ne kadar olacağı belli oldu! Yastık altındaki dolarlar kabardıkça kabaracak! Görmedim duymadım demeyin!

Euro kurunda son dakika! Rekor kıran Euro bugün ne kadar oldu? İşte 1 Nisan 2023 Euro kuru!

Son iki yılda birçok kez rekor kıran euro/TL kurundaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro bugün ne kadar?

Kılıçdaroğlu’ndan müteahhitlere sert çıkış! Her önüne gelen müteahhitlik yapamayacak, diploması olmayana izin yok!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu her gönüne gelenin müteahhitlik yapamayacağını belirterek göreve gelir gelmez bunu bir kurala bağlayacaklarını dile getirdi. Kılıçdaroğlu, müteahhitliğin de bir diploması, sınavı olması gerektiğini savundu.

Hükümet enflasyonun önüne işte böyle geçecek!

AK Parti hükümeti, yüksek enflasyonun önüne geçebilmek için zabıtalarla sıkı takibe devam edecek.

Sevgililer gününe özel yüzde 65 net indirim! Pırlanta baget yüzük arayanlar dikkat! Lal Pırlanta 3 Şubat fiyat listesi

Lal pırlanta 14 Şubat sevgililer gününe özel yüzde 65 net indirim kampanyası başlattı. Son dönemlerin en popüler yüzüklerinden biri olan baget yüzük arayanlar dikkat! İşte 3 Şubat 2023 Lal Pırlanta fiyat listesi.

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor! Gram altın çeyrek altın ne kadar? Hemen bakın! 24 Ocak 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, ons altın ve döviz kurlarındna aldığıu destekle rekor üstüne rekor kırıyor.  Gram altın çeyrek altın ne kadar? Hemen bakın!24 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe oldu! Ne altın ne dolar! Bunu alan zengin oldu!

Altın ve dolar kuru yukarı yönlü hamlelerine devam ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe oldu! Ne altın ne dolar! Bunu alan zengin oldu!

Altın bugün ne kadar? 31 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevapları araştırılıyor. Gram altın 1.092,83 liradan satılıyor. 31 Aralık 2022 yani haftanın altıncı gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 31 Aralık altın fiyatları!

Dolar bugün ne kadar? 31 Aralık 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 31 Aralık Cuma günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL,18,71 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 31 Aralık Cuma kuru…

1 doların ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Bu rakamı görenler resmen zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın!

1 doların ne kadar olacağı tek tek açıklandı... Bu rakamı görenler resmen zevkten dört köşe oldu... Hemen bakın...

Yuvacık Barajının ne kadarı dolu Haberi

Yuvacık Barajının ne kadarı dolu


Geçtiğimiz hafta boyunca yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek noktalarda biriken karların erimeye başlamasıyla, Yuvacık Barajı’nın doluluk oranında istenen seviyeye ulaşıldı. Yuvacık Barajı’nda inceleme yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, barajın istenen seviyeye ulaştığını ve Sapanca Gölü’ne su aktarımının devam ettiğini belirtti.


2014 yılının kurak bir mevsim olması nedeniyle barajlarda yaşadığımız su sıkıntısının bu sene yaşanmayacağını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Yuvacık Barajımız şu an yüksek bir doluluk oranına ulaştı. Bugün itibariyle şehrimize 373 bin metreküp su verdik. Sadece bugün barajımıza 1 milyon 120 bin metreküp su girdi. Bunun yanı sıra barajımızda 40 milyon metreküp su bulunmaktadır” dedi.

Geçen yıl yaşanan kuraklıkta alınan önlemler sayesinde kentin susuz kalmadığını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Yuvacık Barajımız’dan bugün 145 bin metreküp Sapanca Gölü’ne aktarım yaptık. Yağmurlar...