06 / 05 / 2024

Yuvam Bahçeşehir lokasyon

Yuvam Bahçeşehir lokasyon

Yuvam Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yuvam Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli atıldı!

İstanbul Başakşehir’de “herkes için konut, herkes için mutlu bir yuva” sloganıyla inşa edilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nde, ilk harç törenle döküldü.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin temeli atılıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli, 11 Aralık Cuma günü atılıyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin kurası çekildi!

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup iş birliğiyle başlatılan sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evler'nde hak sahipleri kura ile belirlendi.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir’in en merkezi noktasında yeni bir sosyal konut projesi başlattı.  

Yuvam Bahçeşehir nerede?

Yuvam Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yuvam Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Yuvam Bahçeşehir fiyatları!

Yuvam Bahçeşehir fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Yuvam Bahçeşehir fiyatları ve proje detayları...

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı 14 Ağustos'ta!

Akar Grup ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin 14 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Yuvam Bahçeşehir'de fiyatlar 344 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup tarafından inşa edilecek Yuvam Bahçeşehir Evleri satışa çıkıyor. Projede daireler 344 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem lokasyon!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Polatyol Yapı tarafından inşa ediliyor. Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem lokasyon bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 20 dakika mesafede yükseliyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia lokasyon!

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek olan proje 5 bin adet daireden meydana gelecek. Bahçeşehir Soyak Konforia lokasyon bilgisi kapsamında Bahçeşehir göletten 7 kilometreden uzaklıkta bulunuyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir lokasyon!

İlk etabında 271 adet dairenin yer alacağı projenin Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'nda ön tanıtımı yapıldı. Soyak Konforia Bahçeşehir lokasyon bilgisine göre Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

NLive Bahçeşehir lokasyon bilgileri!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa edilen proje 21 kat şeklinde hayata geçirilecek. NLive Bahçeşehir lokasyon bilgileri kapsamında Marmarapark AVM 'ye 5 dakika mesafede inşa ediliyor.

Yuvam Bahçeşehir lokasyon Haberi

Yuvam Bahçeşehir lokasyon

Yuvam Bahçeşehir projesi Başakşehir Belediyesi ve  Akar Grup tarafından inşa ediliyor. Yuvam Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Satışların 14 Ağustos tarihinde başlayacağı Yuvam Bahçeşehir projesinde 752 konut ve 16 mağaza bulunuyor.

Bahçeşehir’in en merkezi noktasında hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir  projesinde modern yaşam alanları, çocuklar için güvenli bir ortam ve huzur dolu bir yaşam hayali sunuyor.

Fiyatların 344 bin 250 liradan başladığı projede 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. 0,64 vade oranı, yüzde 5 peşinat ve 120 aya kadar vade imkanı sunulan proje için ödenecek taksit tutarları 2.700 TL’den başlıyor.

Sosyal alanlarıyla dikkat çeken Yuvam Bahçeşehir projesinde24 saat güvenlik, açık-kapalı otopark, spor salonu bulunuyor.

Yuvam Bahçeşehir nerede?
Bahçeşehir’in en merkezi noktasında yükselen Yuvam Bahçeşehir projesi eğitim kurumları, alışveriş merkezleri, camiler,  üniversiteler ve...