29 / 04 / 2024

Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi Manisa yoluyla mı birleşecek

Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi Manisa yoluyla mı birleşecek

Büyükşehir Belediyesi’nin Bayraklı Smyrna Meydanı ile Bornova Çevreyolu Kavşağı arasında kesintisiz ulaşım için hizmete açtığı Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi, şimdi de İstanbul Caddesi’ne (Manisa Yolu) kadar uzatılıyor.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Akbank'ın kapısındaki kuyruk bu yüzdenmiş! Emekli promosyonunda efsaneleşti: Açıklanan rakam dudak uçuklattı!

Bankalar, emekli müşterilerine yönelik promosyonlar hakkında peş peşe açıklamalar yapmaya devam ediyor.

İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Deprem bekleyenler için acil uyarı! Büyük deprem hakkında son dakika! Hemen bakın!

İstanbul için kritik uyarı: Deprem tehlikesi 4 kat arttı, kaçış yok! Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan son dakika uyarısı resmen geldi. Türkiye'deki fay hatlarının sayısının 500'ü geçtiğini söyleyen Ersoy, deprem tehlikesinin son 31 yılda 3,5 ila 4 kat arttığını belirtti.

Emichem Kimyasal Ürünler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emichem Kimyasal Ürünler Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ediz Yılmaz, İbrahim Halil Arhan ve Mert Meçik ortaklığında kuruldu.

Yüzde 7,6 büyüme iyi de, sorun nerede? Osman Arolat yazdı…

Duayen Gazeteci Osman Arolat, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un büyüme oranları hakkında yaptığı açıklamaya dair bir yazı kaleme aldı. Arolat yazısında, “Bu büyüme piyasa için canlılık, vatandaş içinse ‘tahribat’ oluyor.” ifadelerini kullandı.

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Komitelerini belirledi!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'da (KAP)Kurumsal Yönetim Komitesi hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

Bakanlık resmen açıkladı! Binaların yıkılması hakkında yönetmelik 1 Temmuz'da yürürlükte!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan Binaların Yıkılması Hakkında Yönetmelik, 1 Temmuz 2022'de yürürlüğe giriyor. İşte yönetmelik ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İbrahim Tanrıverdi, İsmail Tanrıverdi ve Murat Kızılboğa ortaklığında kuruldu.

Emniyet görevlileri dikkat! Polis atama yönetmeliği değişiyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yeni yayımlanan personel atama yönetmeliği hakkında konuştu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Binaların Yıkılması Hakkında Yönetmelik!

Binaların Yıkılması Hakkında Yönetmelik bugünkü 31627 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik 1 Temmuz 2022 tarihinde yürürlüğe girecek.

Bitcoin yükseliş trendine mi girdi?

Kripto para borsasının ata birimi olan Bitcoin'in yükselişi hız kesmiyor. Peki, Bitcoin'in yükselişin arkasında ne var? Uzmanlar Bitcoin'in yükselişi hakkında yorumlarda bulundu. 

Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi Manisa yoluyla mı birleşecek Haberi

Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi Manisa yoluyla mı birleşecek


İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2 etap şeklinde hizmete açtığı Bornova Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi’nin İstanbul Caddesi (Manisa yolu) bağlantısı için harekete geçti. Bayraklı Smyrna Meydanı’ndan başlayıp Bornova Çevreyolu Kavşağı’na kadar kesintisiz bir bulvar olarak kent içi ulaşımda önemli bir fonksiyona sahip olan yolun üçüncü kısmı için proje ve imar çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, 528 Sokak ile 467 Sokak kesişiminden başlayarak Malazgirt İlköğretim önüne kadar açılması planlan toplam 680 metrelik yeni imar yolunu İstanbul Caddesi’ne bağlayacak. 


Bornova Belediyesi ile ortak çalışılıyor

Yeni açılacak imar yolunun İstanbul Caddesi bağlantısı için Bornova Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Erzene Mahallesi’ndeki 57. Topçu Tugayı bahçe duvarının 17 metre geri çekilmesi işlemi sürüyor. Bornova Belediyesi, Milli Savunma Bakanlığı ile yapılan anlaşma gereği yıkılacak bahçe duvarının yerine iç kısımda...