20 / 05 / 2024

Yüzbaşı Kent 2015

Yüzbaşı Kent 2015

Birçok projeye imza atan, tasarım ve çizgilerini mesleğe yansıtan Yüzbaşı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yüzbaşı, kentsel dönüşüm ile ilgili; çalışmaları, olması gerekenleri ve şehrin çehresi hakkında bilgiler verdi.

Kent Etiler satışa çıktı! Yeni proje!

MESA ASL ADİ Ortaklığı imzasıyla İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Akat Mahallesi'nde yükselen Kent Etiler projesi satışa çıktı. Peki Kent Etiler'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Dünyada iki büyük kent hariç her yerde konut fiyatları düştü! İşte fiyatların düşmediği o kentler!

2022’de dünyanın 25 büyük şehrindeki konut fiyatlarında keskin bir düşüş yaşandı. Rapora göre, yalnızca Zürih ve Tokyo bu kentlerin dışında kaldı.

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Kara Yüzbaşıoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ'den Malatya ve Adıyaman'a okul müjdesi!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi(Şehit Yüzbaşı Hakkı AKYÜZ Ortaokulu) 1 Adet, Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi(Barbaros İlkokulu) 1 Adet ve Adıyaman İli Merkez İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Eğitim Yapısı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Ağustos 2020'de saat 11:00'de yapılacak.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 3. Etap açılış için gün sayıyor!

1 milyon 200 bin metrekarelik alanıyla mega kent İstanbul'un en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi'nin yeni etap çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Berk Suyabatmaz restoran zinciri kuruyor!

Burcu Esmersoy’un eşi Berk Suyabatmaz ve Gökhan Yüzbaşıoğlu Smart Kitchen adlı restoran zinciri kuracaklar. Ortaklar bir yıl içinde Miami’nin farklı bölgelerinde de beş şube daha açmayı planlıyor.

Kent içi raylı sistemlere bu yıl 4,3 milyar TL harcanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bu yıl kent içi raylı sistemlere 4,3 milyar TL harcama yapılacak...

Mansur Yavaş: Ankara'nın 50 yılını planlayacağız!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "En büyük projem Ankara'yı marka kent yapmak. Biz Ankara'nın 50 yılını planlayacağız" dedi.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açılışa hazırlanıyor!

İstanbul’un en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi’ni hizmete açan Beylikdüzü Belediyesi, 250 bin metrekare 1. etabının ardından şimdi de hızla 2.Etabı hizmete açmak için çalışmalara devam ediyor...

Evrim Kırmızıtaş Başaran kent bahçelerini önerdi!

Evrim Kırmızıtaş Başaran bu yıl kent bahçeleri gönüllüsü olarak Yeryüzü Derneği’ne destek veriyor...

Avrupa Yakası Uluslararası Kent Ormanı açılıyor!

Türkiye'nin en büyük Kent Ormanı olarak planlanan Avrupa Yakası Uluslararası Kent Ormanı açılış için gün sayıyor.

Alanya'nın cazibesi kent meydanıyla artacak!

Hükümet Caddesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı projesi hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Yücel, kent meydanı projesinin Alanya’ya değer katacağını söyledi.

Başakşehir Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası açıldı!

Başakşehir Devlet Hastanesi’nin Ek Hizmet Binası, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Gerçekleştirilen törende konuşan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kayaşehir’de inşaatı devam eden, Avrupa’nın en büyük kent hastanesi olacak İkitelli İstanbul Şehir Hastanesi’nin bir şahese

Yüzbaşı Kent 2015 Haberi

Yüzbaşı Kent 2015

Halkın her kesimine hitap eden projelerinin olduğunu belirten Yüzbaşı, 'Yüzbaşı Kent' diye bir projelerinin olduğunu ve bu projeyle adından daha sık söz ettireceğini kaydetti.


Kentsel dönüşümün ne için yapıldığını ve ne ifade ettiğini anlatan Yüzbaşı, "Şehirdeki gelişmelerden kaynaklı bazı değişikliklere gidilmesi gereken zorunluluklardır."


Manşet...