05 / 05 / 2024

yüzel elikbilek nedir

yüzel elikbilek nedir

Yücel Çelikbilek, "Beykozluların kent kimliği, hakkı ve hukuku bizlerin önceliğidir. Buradan yola çıkarak mülkiyet konusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilçemize ve vatandaşlarımıza geleceğini kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Site yönetim planı nedir, neleri kapsar?

Toplu yaşam alanlarındaki düzeni sağlamak amacıyla bazı kuralların olması gerekiyor. Bu kapsamda planların belirlenmesi için yönetim planına ihtiyaç duyulur. Peki, Site yönetim planı nedir, neleri kapsar? İşte detaylar...

Beko Kurutmalı Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko BK 851 YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi 8 kilogram kapasiteye 5 kilogramlık su yoğuşturmalı kurutma teknolojisiyle yıka kurut çeviriminde enerji verimliliği elde etmeyi sağlıyor.Peki hızlı yıkama programı nedir?

Kira tespit davası 5 yıl kuralı nedir?

Son zamanlarda mahkemeler kiracılar ve ev sahipleri ile dolmaya başladı. Konut fiyatlarındaki artışın ardından kira tespit ve kiracı tahliye davalarında yoğunluk yaşanıyor. Peki, kira tespit davalarında 5 yıl kuralı nedir? İşte tüm merak edilenler...

Apartman gürültü yönetmeliği nedir? Apartmanda gürültü yapılması durumunda neler yapılır?

Apartman hayatı birçok insana göre kolay olsa da bazı zamanlar ciddi anlamda zor olabilir. Aynı binada yaşayanlar arasında bazı anlaşmazlıklar çıkabilir. Bunlardan biri de gürültü… Apartman gürültü yönetmeliği de tam bu noktada özgürlük alanını işgal etmeyi engelliyor.

Apartman yöneticisinin sorumlulukları nelerdir?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında apartman yöneticisinin sorumluluklarını yazdı. Peki apartman yöneticisinin sorumlulukları nedir?

Kat irtifakı yönetim planı örneği 2021!

Kat irtifakı yönetim planı nedir? Kat irtifakı yönetim planı olur mu? Kat irtifakı yönetim planı neden kurulur? Kat irtifakı yönetim planı örneği 2021 nasıl hazırlanır? İşte tüm merak edilen soruların cevapları...

Sitelerde yönetim planı mecburi mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'İki parselde yapılmış sitede daire sahibiyim. Parselin yönetimi ayrıldı. Problemler yaşanınca birileri idareyi ele aldı, iki parseli yönetmeye başladı, yönetim planı nedir bilmedi. Ne yapılması gerektiğini anlatır mısınız?' sorusunu yanıtladı.

Yeşilköy Özel Vahide Sultan Huzurevi taşeron firmaya mı kiralandı?

Yeşikköy Bakyaşam Huzurevi'ne yerel seçimler öncesinde Özel Vahide Sultan Huzurevi tabelası asıldı. Binanın Belediye Meclisi'nin aldığı kararla üçüncü şahıslara yani taşeron firmaya kiralandığı iddia edildi...

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Boğaziçi öngörünüme imar barışı geliyor!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in aylardır emek verdiği İstanbul Boğaziçi Öngörüm Bölgesi'nin de imar barışına müracaa edebilmesi için TBMM'ye yasa teklifi verildi..

Beykoz Belediye Meclisi Kasım ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi, Kasım ayının son toplantısı için Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında toplandı.

Beykoz Stadı açılış için gün sayıyor!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek açılış için gün sayan Beykoz Stadı'nda incelemeler yaptı.

Beykoz Belediye Meclisi Kasım ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti.

yüzel elikbilek nedir Haberi

yüzel elikbilek nedir

Beykoz'un geliri, yine Beykoz'da kalacak Programda konuşan Başkan Yücel Çelikbilek, İstanbul'da 2B arazilerinin 3/1'inin Beykoz'da olduğunu ifade ederek, "Milli Emlak'tan aldığımız arsaları 'Proje Alanı' ilan ederek vatandaşlarımıza satışını gerçekleştiriyoruz. Rayiç değerler üzerinden %50 indirim yaparak ilçe sakinlerimizin alım gücüne yönelik kolaylık sağladık. Arazilerin satışından elde edilecek gelirde Türkiye'de tek olmak üzere Beykoz'da kalacak. Yaklaşık 1 milyar TL'lik bir gelir bekliyoruz. Bunu da elbette Beykozlular için kullanacağız. 

Dolayısıyla vatandaşlarımız yine kendi geleceğine yatırım yapmış olacak. Bunların ardından planlarımızı tamamlayacağız. Beykoz 2014 yılının sonuna kadar planlarına kavuşacak. Beykozlu Beykoz'da kalacak, Beykoz'un geliri de yine Beykoz'da kalacak. Vatandaşlarımız en geç 3 ay içinde tapularına kavuşacak. Kentsel dönüşümü biz, yerinde ve hak sahipleriyle dönüşüm şeklinde sağlayacağız. Yapacağımız sosyal konutlarla birlikte Beykoz çok farklı bir...