03 / 05 / 2024

yüzen otopark ne kadar

yüzen otopark ne kadar

Günün 24 saati hizmet verecek olan yüzer otopark nerede, yüzer otopark ilk nereye yapılacak, yüzer otopark nasıl yapılacak, yüzer otopark ihtiyacı nerelerde var? gibi soruların cevabı haberimizde yer alıyor....

Yüzen marketler 7-24 iş başında! İstediğiniz ayağınıza geliyor! İşte 5 ağustos 2022 fiyat listesi

Perakende şirketleri denizde de hizmet vermeye başladı. Yaz mevsimin gelmesiyle birlikte yüzen market sayısında artış yaşandı. Peki yüzen markette perakende ürünlerinin fiyatı ne kadar? İşte 5 Ağustos 022 fiyat listesi...

Koronavirüsten kaçan multi milyarderler yüzen villalara yöneldi!

Koronavirüsün etkisinden uzak durmak isteyen multi milyarderler Dubai'de bulunan yüzen villalara yönelmeye başladı. Zenginlerin, Dubai’de yapay olarak oluşturulan The World İsland'daki dünyanın ilk yüzen evlerine yoğun talep geldi. 

Van Gölü'ne ‘yüzen otel’ projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan destek!

Van Gölü üzerine yapılacak olan Yüzen Otel projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak destek almaya hak kazandı.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

Eminönü Alibeyköy Tramvay Hattı ne zaman açılıyor?

İstanbul’da yapımı devam eden Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın ne zaman açılacağı merak ediliyor. Peki 10 kilometre uzunluğuna sahip Eminönü Alibeyköy Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

Kapadokya Alan Planları Yapımı ve Yürürlüğüne İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik!

Kapadokya Alan Planları Yapımı ve Yürürlüğüne İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik bugünkü 31182 Sayılı Resmi Gazete'te yayımlandı.

Erzurum'un yüzen adalarına turizm yatırımı!

Erzurum'un Tortum ilçesindeki Zökün Gölü'nde bulunan yüzen adalar turizme kazandırılıyor...

Otopark Yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek?

Otopark Yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek? Otopark Yönetmeliği uzatıldı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Turizm Tesisleri Uygulama Yönetmeliği’ne Danıştay'dan iptal kararı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı aracılığıyla turizm tesislerinin yapı ve yapılaşma koşulları ile projelendirilmelerine ilişkin usul ve esasları belirlemek için 06 Temmuz 2019 tarihinde yayımlanan Turizm Tesisleri Uygulama Yönetmeliği’ne Danıştay tarafından iptal kararı verildi.

Yüzen evler mi yüzen hayaller mi?

Yüzen evlerin bulunduğu, insanların timsahları evlreinde beslediği, dünyanın en büyük taşkın su yatağı olan Kamboçya Tonle Sap Gölü'nün hayran bırakan hikayesini biliyor musunuz?

100 metrekarelik bir evin maliyeti 2020 yılında ne kadar olacak?

2020 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri geçtiğimiz aylarda açıklandı. Peki, 100 metrekarelik bir evin maliyeti 2020 yılında ne kadar olacak?

Dolar yıl sonunda ne kadar olacak?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, herkesin merak ettiği "Dolar yıl sonunda ne kadar olacak?" sorusunu kendi Twitter hesabında 27 maddede yanıtladı. İşte 27 maddede "dolar" analizi...

yüzen otopark ne kadar Haberi

yüzen otopark ne kadar


Yüzer otopark nerede?


İstanbul'da Marmaray'ın açılmasıyla birlikte gündeme gelen otopark sorunu kamu ve özel girişimlerin İspark'a bir proje sunmasına ortam hazırladı. Marmaray'a entegre bir otoparkın Marmaray'ın yolcu kapasitesini arttıracağı bunu takiben de trafik yoğunluğunu hafifleteceği öngörülüyor. Bu teklifi değerlendiren İspark kullanılmaz hale gelen atıl durumdaki eski şehir hatları vapurlarını elden geçirerek yeni otoparklara dönüştürmek için harekete geçti.






Yüzer otopark nerede?


Yüzer otoparklar Marmaray’ın Üsküdar ve Kadıköy İstasyonu ile Harem’e, Avrupa yakasında ise Kazlıçeşme ve Sirkeci istasyonlarına yakın noktalarda devreye alınacak. Yüzen otoparklar yoğunluk yaşanan duruma göre hareket ederek yoğunluğun bulunduğu bölgeye demirleyecek ve otopark sorununu çözecek.


Yüzer otopark nerede? sorusuna öncelikle otoparkın...