02 / 05 / 2024

yüzme havuzu yapımı maliyeti

yüzme havuzu yapımı maliyeti

İstanbul genelinde site tarzı projelerde konutların metrekare fiyatı 5 bin TL’lere dayandı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Gayrimenkulün bu konudaki umudu, yabancı alıcı" dedi.

Konya Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı ihalesini Has-Kar 31.2 milyon TL ile aldı!

Konya Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatı Yapım İşi ihalesi yapıldı. En düşük teklifi 31.2 milyon TL ile Has-Kar Harita Kadastro Mühendislik Taahhüt ve Limited Şirketi veriyor. 26 Ağustos'ta sözleşme de imzalandı, Has-Kar 22 Haziran 2021'e kadar işi bitirme taahhütü verdi...

Silivri Yeni Mahalle’de yüzme havuzu inşaatı başladı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ihale süreci tamamlanarak inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi'nin alanında inceleme yaptı. Başkan Yılmaz, "Geleceğin milli sporcularını yetiştireceğiz" diye konuştu...

Gaziantep'e 12 yüzme havuzu ve 10 spor salonu inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Mahalle Tipi Havuz Projesi” kapsamında 13 yüzme havuzu 2020 Mayıs ayının sonunda hizmete alınacak.

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona geldi.

Bozüyük'te yapımı devam eden hızlı tren hattı mecliste!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yapımı devam eden hızlı tren hattında gerçekleşen kaza ve inşaattaki eksikliklere dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova ilçesinde yapılacak ve 14 milyon TL'ye mal olacak yüzme havuzunun temelini ilçe belediye başkanları ile beraber attı.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Dilovası Yüzme Havuzu’nun dış cephesi şekillendi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Altındağ'da 29 yıllığına yapım karşılığı kiralama ihalesi 10 Nisan'da!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğünce, Ankara Altındağ Yenituran Mahallesi'nde ticaret fonksiyonlu inşaat yaptırmak suretiyle, 29 yıl süreli yapım karşılığı kira ihalesi 10 Nisan'da yapılacak...

İzmir Bergama Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Karamürsel Yüzme Havuzu'nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

yüzme havuzu yapımı maliyeti Haberi

yüzme havuzu yapımı maliyeti

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında Altan Elmas'la yaptığı röportaja yer verdi.  İşte o haber.. 


Yükselen arsa fiyatları ve lüks konut yapımı konutta erişim problemi yaratırken, inşaat firmaları da artık maliyet azaltıcı çözümleri daha fazla konuşur oldu. Arsada maliyet düşüremeyen inşaat firmaları bunun yerine sosyal donatı alanlarını gündemlerine almaya başladılar. Son zamanlarda bu söylemleri de inşaat firmalarından daha sık duyar olduk. İnsanların artık çok lüks konut yerine yaşanabilir konuta kayması gerektiğini söylüyorlar. Bilindiği gibi içerde kullanılan malzemeler kadar havuz, tenis, sauna, hamam gibi sosyal donatı alanları da bir projeyi lüks hale getiriyor. Sosyal tesis veya donatı alanları aynı zamanda bir projenin pazarlanmasında en önde gelen unsurların başında. 


Bazı projelerde alanın önemli bir kısmı olan 3-4 bin metrekarelik alanlar...