18 / 05 / 2024

YZ Turizm Metal İnşaat iletişim

YZ Turizm Metal İnşaat iletişim

YZ Turizm Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bektaş Yavuz tarafından kuruldu...    

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Albayrak tarafından kuruldu.

Öz Emr Metal İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emr Metal İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Öztürk tarafından kuruldu.

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi Eyüpsultan’da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Böyür tarafından kuruldu.

Asyalım Turizm İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret  Limited  Şirketi kuruldu!

Asyalım Turizm İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret  Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde   400 bin TL sermaye bedeli  ile Yakup Dağ tarafından kuruldu.

Ct Proje Yapı Metal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct Proje Yapı Metal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Tozkoparan tarafından kuruldu.

Alf Metal İnşaat Elektrik Reklam Turizm Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alf Metal İnşaat Elektrik Reklam Turizm Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arif Öztürk tarafından kuruldu.

Doğrumu Danışmanlık İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğrumu Danışmanlık İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Mutlu tarafından kuruldu.

Asp İnşaat Metal Hafriyat Akaryakıt Oto Yedek Parça Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Asp İnşaat Metal Hafriyat Akaryakıt Oto Yedek Parça Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şti. Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sarıkaya tarafından kuruldu.

Paper Turizm İnşaat Metal Tekstil Kimyevi Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paper Turizm İnşaat Metal Tekstil Kimyevi Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Musa Çamlıca tarafından kuruldu.

Mln Metal İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mln Metal İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Behnan Or tarafından kuruldu.

YZ Turizm Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YZ Turizm Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bektaş Yavuz tarafından kuruldu...    

Anez İnşaat Metal Turizm Reklam Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anez İnşaat Metal Turizm Reklam Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Akkaya tarafından kuruldu...

Mehter İnşaat Metal Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mehter İnşaat Metal Ve Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kılıç tarafından kuruldu. 

YZ Turizm Metal İnşaat iletişim Haberi

YZ Turizm Metal İnşaat iletişim

YZ Turizm Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bektaş Yavuz tarafından kuruldu.

YZ Turizm Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 1. Yurtiçinde ve yurtdışında Her türlü inşaat yapımı, mesken,toplu konut,hastane,okul, askeri tesisler,cami,yol,köprü,baraj,liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri,kanalizasyonlar,arıtma tesisleri,içme suyu boru ve depolarının inşaatı, (okamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, 2. Her türlü gayrimenkullerin daire ve kat karşılığı inşaatlarını yapmak. 3. Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans, karo, kalebodur, parke, mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana, tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya,...