22 / 07 / 2024

ZA Madencilik 2014 yatırımları

ZA Madencilik 2014 yatırımları

Firma ortaklarından İbrahim Ada, "Tesisin içinde havayla suyu aynı anda verip tozu bertaraf eden, 120 tane sistem kurduk. Önceliğimiz sürdürülebilir çevre teknolojilerini kullanarak üretim yapmak" dedi

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

İya Kentsel Dönüşüm Lojistik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İya Kentsel Dönüşüm Lojistik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sabit İnce, Alirıza Topçu ve Refik Baran ortaklığında kuruldu.

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Rıza Baş ve Ferhat Topal ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arta Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arta Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Ali Rıza Polat, Münir Can, Tahsin Pamukçuoğlu ve Abdulkadir Dal imzasıyla kuruldu.

Foretaş İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foretaş İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Saylağ tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Bakırköy, Sakızağacı Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Maltepe Belediyesi 2014 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

Maltepe Belediyesi’nin 2014 yılı faaliyet raporu, Belediye Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Kimseyi ayrıştırmadan, Maltepe halkına hizmet etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Garipşah Tunçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Alican İbrahimağaoğlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık 2014 tarihinde Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Sarkaç Sokak'ta açıldı.

FCA İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

FCA İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cüneyt Akkaya Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Emlak vergisi son ödeme tarihleri 2014!

Arazi, arsa ve binalar için ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Tapulu taşınmazda tapu kimin adına ise o kişi emlak vergisi ödemek zorunda oluyor. Peki, Emlak Vergisi ne zaman ödenir? Emlak vergisi son ödeme tarihleri 2014!

2014 yılı veraset ve intikal vergisi oranları!

Veraset ve İntikal vergisi bir kimsenin ölümünden sonra geriye bıraktığı menkul ve gayrimenkullerin kabul edilmesi sonucunda devlete ödenmesi gereken vergi türü olarak karşımıza çıkıyor. İşte, 2014 yılı veraset ve intikal vergisi oranları!

Bakırköy su kesintisi 11 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy ilçesinin Sakızağacı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 11 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 15:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Ev vergisi ne zaman ödenir 2014!

Emlak vergisi, arsa, arazi, işyeri ve mesken gibi taşınmaz mallar için ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Emlak vergisi ödemeleri iki eşit taksit şeklinde yapılıyor. Peki, ev vergisi ne zaman ödenir? İşte, ev vergisi ne zaman ödenir 2014!

ZA Madencilik 2014 yatırımları Haberi

ZA Madencilik 2014 yatırımları


Pınarbaşı'nda faaliyet gösteren ZA Madencilik hedef büyüttü, kapalı sistem toz tutma filtreleriyle sektörde 'olmaz' denileni hayata geçirdi. 10 milyon lirayı geçen çevre yatırımlarıyla Avrupa'nın sayılı tesisi arasına girmeyi başaran firma, çevre ödülü için kolları sıvadı. Firma ortaklarından İbrahim Ada, "Madencilik sektöründe Avrupa'da bu kadar geniş alanda kurulmuş tamamen kapalı sistemde çalışan başka bir firma yok. 'Önce çevre, sonra üretim' sloganıyla yola çıktık" dedi.


"Teşekkür alıyoruz"

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni kurulacak taş ocaklarına örnek gösterildiklerini belirten İbrahim Ada, "Kurulurken, üretimi fazla yapalım değil, çevreye zarar vermeyelim amacına odaklandık. Tesisin içinde havayla suyu aynı anda verip tozu bertaraf eden, 120 tane sistem kurduk. Bizim önceliğimiz sürdürülebilir çevre teknolojilerini kullanarak üretim yapmak. Önceliğimiz Pınarbaşı halkı, her yıl 1 milyon lira çevreye yatırım...