05 / 05 / 2024

ZA Madencilik ortakları

ZA Madencilik ortakları

İbrahim Ada, 10 milyon liralık çevre yatırımına imza attıklarını söyledi. Ada, "Tuz tutma ünitesiyle çevreye toz salımı yapmıyoruz. Dinamit patlatmada nano teknolojiyi tercih ettik böylece gürültü kirliliğinin önüne geçtik" dedi

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

İya Kentsel Dönüşüm Lojistik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İya Kentsel Dönüşüm Lojistik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sabit İnce, Alirıza Topçu ve Refik Baran ortaklığında kuruldu.

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Rıza Baş ve Ferhat Topal ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mir Maden İşletmeciliği'nin adı İhlas Madencilik Enerji oldu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin bağlı ortaklarından Mir Maden İşletmeciliği Enerji ve Kimya Sanayi Ticaret Ltd. Şti. 'nin adı İhlas Madencilik Enerji ve Ticaret A.Ş. olarak değiştiriliyor.

Arta Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arta Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Ali Rıza Polat, Münir Can, Tahsin Pamukçuoğlu ve Abdulkadir Dal imzasıyla kuruldu.

Foretaş İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foretaş İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Saylağ tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Bakırköy, Sakızağacı Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Teorim Yapı Malzemeleri ve İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teorim Yapı Malzemeleri ve İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin ortakları; Füsun Apaydın, Satı Şule Çelik, Elif Yılmaz...

ZA Madencilik 10 milyon TL'lik çevre yatırımıyla ödüle koşuyor!

Firma ortaklarından İbrahim Ada, "Tesisin içinde havayla suyu aynı anda verip tozu bertaraf eden, 120 tane sistem kurduk. Önceliğimiz sürdürülebilir çevre teknolojilerini kullanarak üretim yapmak" dedi

Yeşilyıldız İnşaat Taahhüt Danışmanlık Madencilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyıldız İnşaat Taahhüt Danışmanlık Madencilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Aslan Yeşilmen, Zeki Yıldız tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ocak'ta kuruldu.

İMİB Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Can Çoker oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden rahatsızlığı nedeni ile istifa eden Mehmet Özer’in yerine Canel Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Can Çoker seçildi...

Madencilik sektörüne 2 milyar lira yatırılacak!

Kamunun madencilik sektörü için ayırdığı yatırım tutarı geçen yıla göre yüzde 10,4 arttı. Madencilik sektöründe bu yıl uygulanacak 45 proje için yaklaşık 2 milyar liralık kaynak ayrıldı.

Demir Yıldız Hafriyat Nakliyat İnşaat Madencilik Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Demir Yıldız Hafriyat Nakliyat İnşaat Madencilik Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Halil Demir tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu.

Binsa İnşaat Mobilya Madencilik Gıda Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binsa İnşaat Mobilya Madencilik Gıda Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Başbaydar, Turgut Başbaydar, Salih Haliloğulları, Yıldız Haliloğulları tarafından 10 Ocak'ta kuruldu.

ZA Madencilik ortakları Haberi

ZA Madencilik ortakları


ZA Madencilik ortaklarından İbrahim Ada, 10 milyon liralık çevre yatırımına imza attıklarını söyledi. Ada, "Tuz tutma ünitesiyle çevreye toz salımı yapmıyoruz. Dinamit patlatmada nano teknolojiyi tercih ettik böylece gürültü kirliliğinin önüne geçtik" dedi


Son dönemlerde vatandaşların "çimento" ve "taş ocaklarına" karşı yaptıkları eylemlere ev sahipliği yapan Pınarbaşı'ndaki 4 taş ocağından biri olan ZA Madencilik ortaklarından İbrahim Ada, toplam 10 milyon liralık çevre yatırımına imza attıklarını söyledi. Ada, "Tuz tutma ünitesiyle çevreye toz salımı yapmıyoruz. Dinamit patlatmada nano teknolojiyi tercih ettik böylece gürültü kirliliğinin önüne geçtik. Biz burayı aldığımızda çöplüktü, yaptığımız yatırımla sektörü yeniden yazdık, 5 yıldızlı bir tesis yaptık" dedi.

Ada, 2008'de devraldıkları bölgenin adeta çöplük alanı olduğunu belirtti. Ada, 5 milyon lira yatırımla toz tutma ünitesi kurduklarını, tozun en önemli...