02 / 05 / 2024

Zafer Ak ın annesi vefat etti

Zafer Ak ın annesi vefat etti

Mesa Mesken Sanayii A.Ş.'nin Tema İstanbul Konut Proje Müdürü Zafer Ak'ın annesi Hanife Al hayatını kaybetti. Cenazesi bugün kılınacak öğle namazına müteakiben Kozluk Mezarlığı'na defnedilecek.

Zafer Akçığ: İzmir'deki fay hatları fokurduyor!

İtalya’daki 6.6 büyüklüğündeki depremin Ege Bölgesi’ni etkileyebileceği tartışılırken, Prof. Dr. Zafer Akçığ’dan da uyarı geldi. İzmir’deki 2003 ve 2005 depremlerinin henüz tamamlanmadığını söyleyen Akçığ, “İzmir fokurdayan kazan gibi” diye konuştu

Mesa Mesken'in acı günü! Semra Ak vefat etti!

Mesa Mesken Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdür Yardımcısı Zafer Ak'ın eşi Semra Ak vefat etti. Mesa Mesken Holding taziye ilanı yayınlattı.

Mesa Mesken'in acı günü: Hanife Ak vefat etti!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş.'nin Tema İstanbul Konut Proje Müdürü Zafer Ak'ın annesi Hanife Al hayatını kaybetti. Cenazesi bugün kılınacak öğle namazına müteakiben Kozluk Mezarlığı'na defnedilecek.

MDZ Akın İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MDZ Akın İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Zafer Akın, Duygu Güney Yılmaz ve Muzaffer Akın ortaklığıyla 480 bin TL sermaye ile Sarıyer'de 4 Haziran'da kuruldu.

Kamil Yanıkömeroğlu, Murat Özgümüş ve Zafer Akçasu'dan yeni şirket!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Yanıkömeroğlu, Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi Murat Özgümüş ve Rönesans Holding Genel Müdürü Zafer Akçasu bugün 273.5 milyon TL sermayeyle yeni şirketlerini kurdu.

Hamdi Akın: Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist için çok uğraştık!

Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın," Bu 3'üncü havalimanının karşılığında, Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist yapılsın diye çok uğraştık '' dedi.

Hamdi Akın'dan 3.havalimanı eleştirisi!

Üçüncü havalimanının yavaş yavaş büyütülmesinin daha doğru olacağını belirten TAV Havalimanları Holding Başkanı Hamdi Akın, "Atatürk Havalimanı'na üçüncü bir pist yapılsın diye çok uğraştık" dedi.

Akfen'den Hamdi Akın'ın 3.havalimanı açıklamasına düzeltme!

Akfen Holding tarafından yapılan yazılı açıklamada "Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın konuşmasında '3. havalimanı yerine 3. pist olmalıydı' şeklinde bir ifadesi bulunmuyor" denildi...

Hamdi Akın 3.havalimanı hakkında konuştu!

BURSA’da konuşan Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İstanbul’a 3’üncü havalimanı ile ilgili görüşlerini açıkladı...

Hamdi Akın'dan 3. havalimanı açıklaması!

Hamdi Akın'dan havalimanı açıklaması geldi. Bursa’da konuşan Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İstanbul’a 3’üncü havalimanı ile ilgili görüşlerini açıkladı.

Cemal Akın: 2019'a kadar 52 proje gerçekleştireceğiz!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamada, ''Halkımızın tüm ihtiyaçlarının karşılandığı, sorunsuz alt ve üst yapıya sahip, geleceğin Bartın’ı için projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz.'' dedi.

Cemal Akın, Bartın'da arıtma tesislerini inceledi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın kentin su ihtiyacının 24 saat kesintisiz şekilde karşılanması için arıtma tesisleri ve su depolarını da sık sık ziyaret ediyor. Akın, personellerden bilgiler alıyor.

Zafer Akçığ: Ege Denizi'nde deprem kümelenmesi var!

Dokuz Eylül Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği, Yer Fiziği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zafer Akçığ, Ege Denizi'nde Midilli açıklarında saat 03.45'de 5.1, saat 08.20 ise yine aynı bölgede 5.0 büyüklüğünde depremler meydana gelmesini değerlendirdi.

Zafer Ak ın annesi vefat etti Haberi

Zafer Ak ın annesi vefat etti
Mesa Mesken Sanayii A.Ş.'nin Tema İstanbul Konut Proje Müdürü Zafer Ak'ın annesi Hanife Al hayatını kaybetti.


Cenazesi 27 Ağustos 2015 Perşembe günü (Bugün) Ataköy 5. Kısım Camii'nde kılınacak kılınacak öğle namazını müteakiben Kozluk Mezarlığı'na...