19 / 05 / 2024

Zafer Albayrak remax

Zafer Albayrak remax

ANKARA'da gayrimenkul sektörünün nabzını tutan RE/MAX Tower Ticari Gayrimenkul Ofisi Brokerı Zafer Albayrak, inşaat yatırımları artarken gayrimenkule ilgi duyanların ikinci adres olarak Ankara'yı tercih ettiklerini söyledi..

Alka Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alka Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 350 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Albayrak tarafından kuruldu.

Zafer Havalimanı için yapılan Hazine garantili ödemeler mecliste!

Zafer Havalimanı için yapılan Hazine garantili ödemelere ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, sorularını Bakan Albayrak'a sordu..

Ab Gyo Yatırım Danışmanlık Hizmeti Anonim Şirketi kuruldu!

Ab Gyo Yatırım Danışmanlık Hizmeti Anonim Şirketi bugün SarıyeR2de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Albayrak ve Hasan Ceran ortaklığında kuruldu.

Zafer Albayrak: Gayrimenkul yatırımda ikinci tercihte Ankara var!

ANKARA'da gayrimenkul sektörünün nabzını tutan RE/MAX Tower Ticari Gayrimenkul Ofisi Brokerı Zafer Albayrak, inşaat yatırımları artarken gayrimenkule ilgi duyanların ikinci adres olarak Ankara'yı tercih ettiklerini söyledi..

Aksaray Zafer Mahallesi TOKİ'de başvuru için son 6 gün!

Başvuru döneminin 24 Haziran'da başlayacağı TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 7. Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesinde fiyatlar 48 bin 866 TL'den başlıyor...

Remax Türkiye'nin acı günü: Yusuf Güleryüz vefat etti!

Türkiye'nin ilk Remax gayrimenkul ofislerinden Remax Yasmin'in kurucusu, Broker/Owner'ı Yusuf Güleryüz vefat etti...

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi Konutları'nda başvuru için son 12 gün!

Kura çekilişinin 6 Ağustos'da gerçekleşeceği TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 7. Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında başvurular 24 Haziran'da başlayacak...

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi Evleri'nde başvuru 24 Haziran'da!

Başvuruların 24 Haziran tarihinde başlayacağı TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi 7.etap projesinde 652 adet daire satışa sunuluyor...

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi 7.etapta başvuru 24 Haziran'da başlıyor!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 7. Etap Alt Gelir Grubu kapsamındaki 652 adet konut için başvuru dönemi 24 Haziran'da başlıyor...

Zafer Çağlayan: Faizler daha da düşecek!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, "Faizler, daha da düşecek. İki yıldır söylememe rağmen direnen Merkez Bankası da hidayete erdi" dedi.

Albayrak İnşaat ve Siyah Kalem İnşaat'tan sağlık kompleksi!

Albayrak İnşaat ve Siyah Kalem İnşaat Somali'de 200 yatak kapasiteli sağlık kompleksi inşa ediyor

Kırgızistan'ın ilk modern AVM'sini Zafer Çağlayan açtı!

Kırgızistan'daki BİSHKEK Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılışını Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan yaptı...

Zafer Çağlayan film platosu kurulması için ABD'lilerle buluşacak!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye'de film platosu kurulması için Hollywood'un dev yapım şirketlerinin CEO'ları ile buluşacak...

Zafer Albayrak remax Haberi

Zafer Albayrak remax

ANKARA'da gayrimenkul sektörünün nabzını tutan RE/MAX Tower Ticari Gayrimenkul Ofisi Brokerı Zafer Albayrak, inşaat yatırımları artarken gayrimenkule ilgi duyanların ikinci adres olarak Ankara'yı tercih ettiklerine dikkat çekti. Albayrak, "Türkiye'de gayrimenkule yatırımının dönüş hızında istanbul bilinci. Ankara ikinci sırada yer alıyor.

Ankara'nın Söğütozü, Çukurambar bölgelerinin değeri oldukça arttı. Başkentin genelinde 33 adet ofis pıojesi faaliyette, 60 adet de inşaatına başlanacak ofis projesi var. Sadece İncek'te 31 konut projesi bulunuyor. Kuçuk tipte dairelere talep artışı soz konusu. 200 bin lirası olan rahatlıkla bu tip daire satın alabiliı. Bu yönüyle Ankara İstanbul'dan avantajlı. Artan arz plansız olursa sıkıntı çıkabilir. Bu nedenle üretmek kadar satış stratejisi de önemli" diye konuştu. 


Ankara Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Hasan Ceran da, Ankara'nın marka şehir olmasında kentsel dönüşümün anahtar...