28 / 07 / 2024

Zafer Bilge Turizm Beşiktaş

Zafer Bilge Turizm Beşiktaş

Zafer Bilge Turizm Gayrimenkul Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Zafer Bilge Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Çebicountry İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çebicountry İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şerif Şenol ve Zafer Yakupçebioğlu ortaklığında kuruldu.

Ars Property Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ars Property Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Durmuş ve Zafer Arslan ortaklığında kuruldu.

Tripart Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tripart Turizm Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Namlı ve Zafer Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zafer Karaçelik tarafından kuruldu.

Capedome Turizm İnşaat İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capedome Turizm İnşaat İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Canberk Sebzecili ve Zafer Sebzecili ortaklığında kuruldu.

Ghk İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghk İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Emre Cankaya ve Zafer Karabacak ortaklığında kuruldu.

Blue Mansıon Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Blue Mansıon Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Zafer Kaplan tarafından kuruldu.

Gnnhealth Turizm Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gnnhealth Turizm Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de Zafer Gönen ve Kamil Gönen ortaklığında kuruldu.

One Group İnşaat Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

One Group İnşaat Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer’de  5 milyon 239 bin 630 TL sermaye bedeli  ile Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım tarafından kuruldu.

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişhane Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Zafer Duraker tarafından açıldı.

Tvk Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tvk Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Ansal Otelcilik Turizm Ve Yat İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Ansal Otelcilik Turizm Ve Yat İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Salar ve Zafer Salar ortaklığında kuruldu.

Yadem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yadem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Duygu May ve Zafer Yetim ortaklığında kuruldu.

Zafer Bilge Turizm Beşiktaş Haberi

Zafer Bilge Turizm Beşiktaş

Zafer Bilge Turizm Gayrimenkul Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Zafer Bilge Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Beşiktaş'ta kuruldu.


Zafer Bilge Turizm Gayrimenkul Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1- Yurt içinde ve dışında her türlü inşaat ve taahhüt işlerine girişmek ve gerçekleştirmek, 2- Her türlü liman tesisleri, her türlü fabrika, rafineri, yol inşaatlarını   gerçekleştirmek, 3- Her türlü inşaatın yapımında kullanılan mamül ve yarı mamül, demir, çimento,   kereste, toprak, cevherlerden elde edilen malzemelerin imalatını gerçekleştirmek, 4-      Pamuklu, yünlü, ipekli, elyaftan her nevi iplik, ham bez, mamül kumaş, konfeksiyon, hazır giyim eşyası imal etmek ve bu imalatla ilgili sınai ve ticari teşebbüslere girişmek,...