04 / 05 / 2024

Zafer Hakan Yapı

Zafer Hakan Yapı

Zafer Hakan Yapı Anonim Şirketi, İsmail Hakan Yılmaz tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da Kadıköy, Mürverçiçeği Sokak, No:5 Daire:3'de kuruldu.

Asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi? Prof. Dr. Hakan Kara zam yapılmazsa ne olacağını paylaştı!

Milyonlarca kişi asgari ücrete Temmuz ayında zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken Prof. Dr. Hakan Kara, asgari ücrete zam yapılmadığı takdirde oluşacak tabloyu paylaştı. İşte Prof. Dr. Hakan Kara'nın o paylaşımı...

Hakan Bulgurlu, Hong Kong’da hangi alanda çalıştı? Hangi şirketin CEO’su olarak görev yapıyor?

Hakan Bulgurlu kimdir? Koç Holding’de ne zaman çalışmaya başladı? Hangi alanlarda çalışmalar yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Hakan Bulgurlu ile ilgili merak edilenler...

Cemal Hakan Akkuş ne iş yapıyor? Cemal Hakan Akkuş kimdir?

Cemal Hakan Akkuş kimdir? Cemal Hakan Akkuş hangi mesleği yapıyor? Cemal Hakan Akkuş nereden mezundur? İşte detaylar!

Hakan Aygen nerede doğdu? Hakan Aygen ne iş yapıyor?

Hakan Aygen ne iş yapıyor? Hakan Aygen’in mesleği nedir? Hakan Aygen nereden mezundur? İşte detaylar!

Bahçelievler Zafer Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Bahçelievler Zafer Mahallesi 1.40 ha’lık Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hakan Akdoğan'dan boş kalan ofisler yurt yapılsın önerisi!

Öğrencilerin yaşadıkları barınma sorunuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş kalan ofisler yurt yapılsın" dedi.

Ahmet Okay Karaata ve Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Genel Müdürü Ahmet Okay Karaata ve Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Zafer Barış Dikmen görevlerinden istifa etti.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 81.7 milyon TL'ye yapım işi ihalesi!

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi alanına ait altyapı yapım işini 81 milyon 772 bin 700 TL'ye ihale ediyor.

Hakan Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Sakci tarafından kuruldu.

Zafer Mutlu: Depreme karşı kentsel dönüşüm hazırlığı yapılmalı!

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, Mutlu, ''İmar Barışı’nın bütçe açığını düşürmek için gelir amaçlı yapıldığı görülüyor'' diye konuştu.

Hakan Durmaz: Binalarda çelik yapı modeli yaygınlaştırmalı!

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, deprem gerçeğinin değiştirilemeyeceğini ancak tedbir almak için seçeneklerin olduğunu söyledi. "Güvenliğimiz için binalarımızda çelik yapı modelini yaygınlaştırmalı'' dedi.

Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO mali ve idari işler genel müdür yardımcısı oldu! 

Yapı Kredi Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Songül Altunpolat'ın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, yerine Zafer Barış Dikmen'in Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi...

Zafer Havalimanı için yapılan Hazine garantili ödemeler mecliste!

Zafer Havalimanı için yapılan Hazine garantili ödemelere ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, sorularını Bakan Albayrak'a sordu..

Zafer Hakan Yapı Haberi

Zafer Hakan Yapı

Zafer Hakan Yapı Anonim Şirketi, İsmail Hakan Yılmaz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Zafer Hakan Yapı Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...