07 / 05 / 2024

zafer inşaat necati yağcı

zafer inşaat necati yağcı

Zafer İnşaat Yatırım Holding bünyesindeki Concorde Hotels&Resorts, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki ikinci yatırımını Lefkoşa'ya yaptı...

Çimento fiyatlarına yüzde 43'lük dev zam! Hem inşaat sektörüne, hem vatandaşa zarar!

Çimento fiyatlarına yüzde 50'ye yakın zam geldiği açıklandı. Gazeteci Zafer Şahin, X sosyal medya hesabından duyurdu ve hem vatandaşın hem de inşaat sektörünün zarar göreceğini söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Çukurova Havalimanı inşaatının akıbeti meclis gündeminde!

Zafer Partisi Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Çukurova Havalimanı inşaatının akıbetiyle ilgili soru önergesi verdi. 

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında 10 işçi kule vince çıktı!

Temeli 28 Mayıs 2013 tarihinde dönemin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında işçileri başlattığı eylem devam ediyor.

İnşaat sektörünün tüm ürünlerinde millileşme sağlanmalı!

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, inşaat malzemelerinde ithalat yüzdesinin ihracat yüzdesinden fazla olduğunu söyledi. Yıldırım “Bir inşaat maliyetinin ortalama yüzde 35’ini yurt dışından sağlıyoruz” diye konuştu.

İnşaat sektörü 2018'den umutlu!

2017 yılının hem inşaat hem de ekonomik açıdan durağan bir yıl olduğunu söyleyen Fertaş İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “2018 yılından umutluyuz” dedi.

Kg Zafer İnşaat Ve Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kg Zafer İnşaat Ve Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi Zafer Yalçın tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TOKİ Afyonkarahisar Zafer Mahallesi Konutları'nda kaba inşaat bitti!

TOKİ tarafından Afyonkarahisar Zafer Mahallesi'ne inşa edilen 1073 konut, 2 cami, 3 ticaret merkezin kaba inşaatı bitti. Proje 123 milyon 900 bin liraya hayata geçiyor.

Ankara Eti Park İş Merkezi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara'daki bir AVM inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yılmaz sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Beşikaş Ihlamur Parkı'nda inşaat yapılmayacak!

Geçtiğimiz aylarda demir panellerle çevrilen ve içine Seba inşaat tarafından içerisinde konut projesi planlandığı açığa çıkmasıyla tartışma konusu olan Beşiktaş’taki Ihlamur Parkı’nda zafer, Ihlamur Parkı Dayanışmasının çevrecilerin oldu.

Aydın Köşk İnşaat'tan 3 yeni proje!

Aydında geçtiğimiz yıl inşaat sektörüne adım atan Aydın Köşk İnşaat, Delüx Süite projesinin ardından Merkez Süite, Zafer Süite ve Burhan Süite projelerini hayata geçirerek Aydınlılara modern ve rahat yaşam alanları sunacak.

Nazilli Belediye Başkanlığı'ndan kat karşılığı inşaat yapım işi!

Nazilli Belediye Başkanlığı Aydın Nazilli ilçesi Zafer Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İhale 31 Temmuz 2014 tarihinde saat 15:00'te gerçekleşecek..

YDA İnşaat Dalaman Havalimanı ihalesine 705 milyon Euro teklif verdi!

YDA İnşaat Dalaman Havalimanı’nın inşaatını da üstlenmişti. DHMİ İhale Komisyonu Başkanı Zafer Topuz başkanlığında yapılan ihaleye YDA İnşaat’ın yanı sıra TAV Havalimanları Holding, Limak-GMR ve Fraport-IC İçtaş katıldı...

YDA İnşaat Dalaman Havalimanı ihalesine 705 milyon euro teklif verdi!

YDA İnşaat Dalaman Havalimanı’nın inşaatını da üstlenmişti. DHMİ İhale Komisyonu Başkanı Zafer Topuz başkanlığında yapılan ihaleye YDA İnşaat’ın yanı sıra TAV Havalimanları Holding, Limak-GMR ve Fraport-IC İçtaş katıldı...

zafer inşaat necati yağcı Haberi

zafer inşaat necati yağcı

Zafer İnşaat Yatırım Holding bünyesindeki Concorde Hotels&Resorts, KKTC'ye ikinci yatırımını Lefkoşa'ya yaptı. 30 bin metrekare kapalı alanda 125 oda ve 250 yatak kapasitesi ile hizmet vermeye hazırlanan Concorde Tower Lefkoşa'nı haziran ayında açılması planlanıyor.

Habertürk'te yer alan haber göre; Zafer İnşaat Yatırım Holding bünyesindeki Concorde Hotels&Resorts, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki ikinci yatırımını Lefkoşa'ya yaptı. KKTC'nin en yüksek binası olan 18 katlı, yarım kalan inşaatı bünyesine alan holding, binayı Concorde Tower Lefkoşa adıyla hizmete açmaya hazırlanıyor.

'KKTC'DEKİ TOPLAM YATIRIM 250 MİLYON DOLARA ULAŞACAK'

Zafer İnşaat Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yağcı, Concorde Tower Lefkoşa'nın toplam yatırım bedelinin yaklaşık 80 milyon dolar olduğunu belirtti. Zafer İnşaat Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yağcı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Seyfittinoğlu Bafra'da basın mensupları...