30 / 04 / 2024

zafer küçük karmod

zafer küçük karmod

Karmod, konut satışlarında yüzde 98 müşteri memnuniyeti sağladı, Hazır konut sektöründe yakalanan bu başarının, müşteri memnuniyeti adına yapılan çalışmaların sonucu olduğu belirtildi

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Aydın tarafından kuruldu.

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Demirkol ve Zafer Bekiroğlu ortaklığında kuruldu.

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

Kiralık araçlarla kaza yapılırsa neler yapmak gerekiyor? Uzmanından tek tek tavsiyeler geldi!

Enuygun.com Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, kiralık araçla kazan yapılması halinde yapılması gerekenleri açıkladı. Sağlam, "Kiralık araç ile seyahat eden kişiler de tüm diğer sürücüler gibi kaza anında sakin kalmalılar" dedi.

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Ruhioğlu tarafından kuruldu.

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gündüz tarafından kuruldu.

Zafer Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Zafer Azim tarafından kuruldu.

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Yazıcı, Yahya Yazıcı ve Zafer Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zafer Karaçelik tarafından kuruldu.

Arçelik'ten Zafer Bayramı coşkusu! Seçili ürünlerde büyük indirim! İşte Arçelik 29 Ağustos 2022 fiyat listesi

Arçelik Zafer Bayramı'na özel seçili ürünlerde büyük kampanya başlattı. Bulaşık makinesinden, kahve makinesine kadar aradığınız tüm ürünleri indirimli bir şekilde alabilirsiniz. İşte Arçelik Zafer Bayramı'na özel fiyat listesi...

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Kürşat Koç ve Zafer Çınar ortaklığında kuruldu.

Konya Karapınar'da belediyeden satılık arsa fırsatı! İhalesi 20 Temmuz'da!

Konya ili Karapınar Belediye Başkanlığı, Konya ili, Karapınar ilçesi, Zafer Mahallesi'nde yer alan arsayı 20 Temmuz'da açık artırma usulüyle satıyor. İşte arsanın fiyat ve büyüklük bilgisi...

zafer küçük karmod Haberi

zafer küçük karmod

Karmod, konut satışlarında yüzde 98'lik müşteri memnuniyeti sağladı.

Karmod'un yaptığı açıklamaya göre, hazır konut sektöründe yakalanan bu başarının, müşteri memnuniyeti adına gerçekleştirilen çalışmaların bir sonucu olduğu bildirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Toplam Kalite Yönetimi Müdürü Zekai Küçük, son 8 aylık dönemde kendilerinden konut satın alan müşterileriyle gerçekleştirilen telefonla anket yönteminin kullanıldığı araştırma için Çözüm Araştırma ve Danışmanlık firmasından hizmet alınarak memnuniyet ölçümlemesi yapıldığını belirtti.

Araştırma firmasınca satın almadan teslimata kadar geçen süreçlerle ilgili sorulara cevaplar arandığını söyleyen Küçük, şöyle konuştu:

"Müşterilerimizin geri dönüşlerinden fark edilir oranda bir memnuniyet gözlemlememiz vardı zaten. Bizzat ölçümleyerek net bir sonuç elde etmeyi amaçladık. Araştırma firmamız son 8 aylık dönemde bizden ev almış müşterilerimizi telefonla bizzat arayarak onların değerlendirmelerini aldı. Anketle satıştan...