02 / 05 / 2024

Zafer Toksöz

Zafer Toksöz

San Şişli Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Toksöz, Sebahat Toksöz ve Zafer Toksöz tarafından 1 milyon 506 bin 901 TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da kuruldu

San Ümraniye Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

San Ümraniye Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Toksöz, Sebahat Toksöz ve Zafer Toksöz tarafından 8 milyon 956 bin 780 TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da kuruldu

30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel ücretsiz konser ve etkinlik takvimi belli oldu! İşte İstanbul'daki ücretsiz konserler

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bazı ilçelerde ücretsiğz konserler verilecek. İstanbul'da ücretsiz konser takvimi ve sahne alacak sanatçılar belli oldu. Peki bugün İstanbul'da ücretsiz konserler hangileri?

Arçelik'ten Zafer Bayramı coşkusu! Seçili ürünlerde büyük indirim! İşte Arçelik 29 Ağustos 2022 fiyat listesi

Arçelik Zafer Bayramı'na özel seçili ürünlerde büyük kampanya başlattı. Bulaşık makinesinden, kahve makinesine kadar aradığınız tüm ürünleri indirimli bir şekilde alabilirsiniz. İşte Arçelik Zafer Bayramı'na özel fiyat listesi...

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tunahan Toksöz tarafından kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Tuncer, Abdurrahman Toksöz ve Mehmet Çakmak ortaklığında kuruldu.

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonu 7 Haziran'da tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonunun 7 Haziran tarihinde bitirilmesi planlandığını dile getirerek, "Bu merkez açıldığında birçok misafire kültür hizmeti verecek." diye konuştu.

İmarons İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmarons İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar2da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Toksöz tarafından kuruldu.

Zafer Mutlu: Kentsel dönüşümde birlik sağlanmalı!

Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu düzenlediği basın toplantısında deprem hakkında görüşlerini paylaştı. Başkan Mutlu; “Her şeyden önce toplanma alanlarımız, kapasiteleri ve yeterlilikleri irdelenmelidir ”dedi.

Zafer Sönmez: Varlık Fonu’nu ailem de anlamadı!

Türkiye Varlık Fonu (TVF) raporları ilk defa Meclis'e sunuldu. TVF Genel Müdürü Zafer Sönmez Varlık Fonu'nu ailesi dahil bir çok kişinin henüz anlayamadığını söylerken,  “TVF banka değildir, hazine değildir, merkez bankası değildir, özelleştirme idaresi değildir” dedi.

İş Demirsan Metal Geri Dönüşüm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İş Demirsan Metal Geri Dönüşüm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Düz tarafından kuruldu. 

TOKİ Afyonkarahisar Zafer 33 konut kura sonuçları!

TOKİ Afyonkarahisar Zafer kura sonuçları henüz belli olmadı. Projede 33 adet konut bulunuyor. 

TOKİ Aksaray Zafer Orta Gelir kura sonucu kazananları!

TOKİ Aksaray Zafer Orta Gelir kura sonucu kazananları henüz açıklanmadı, TOKİ Aksaray Zafer Orta Gelir kura sonucu kazananları belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.  

Zafer Toksöz Haberi

Zafer Toksöz

San Şişli Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Toksöz, Sebahat Toksöz ve Zafer Toksöz tarafından 1 milyon 506 bin 901 TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da kuruldu. San Şişli Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul yatırım projeleri hazırlanması, uygulanması kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak, ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


San Şişli Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Sarıyer, İstinye Mahallesi,...