22 / 07 / 2024

Zafer Yenal Altaç

Zafer Yenal Altaç

Alata İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Yenal Altaç, Jozef Atat, Filip Tahinci tarafından 9 milyon 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak 'ta kuruldu

Klima seçimi ve bakımının 5 püf noktası!

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, bu noktada yeni bir klima seçerken ve klimalara bakım yaparken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili uygun klima seçimini sağlayan keşfetteam hizmeti ile önemli bilgiler aktarıyor.

Klima kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Yaz sezonun gelmesiyle birlikte klima kullanım oranı arttı. Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, klima alırken ya da kullanırken nelere dikkat etmemiz gerektiğini açıkladı.

Sezonsal Verimlilik Kriterleri, klima seçiminde önemini artırıyor!

Yenal Altaç, Sezonsal Verimlilik Kriterleri doğrultusunda enerji sınıfları ölçeğinin, A, A+, A++, A+++ gibi yeni ölçüm kriterlerine göre yeniden düzenlendiğini söyledi.

Mitsubishi Electric, Türkiye klima pazarı ile ilgili hedeflerini de açıkladı!

Mitsubishi Electric Yeni Hybrid Sistemlerin lansmanını yaptı. Lansmanda Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa ve de Klima Plus Genel Müdürü Yenal Altaç da yer aldı.

Mitsubishi Electric’in son teknoloji hamlesi Yeni Hybrid Sistemleri SODEX'de!

Doğaya dost, gelişmiş teknoloji ürünü Yeni Hybrid Sistemlerin lansmanında Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa ve de Klima Plus Genel Müdürü Yenal Altaç yer alacak.

Yenal Altaç: Antalya için A sınıfı olan bir klima İstanbul için A sınıfı olmayabilir!

Dünya enerji verimliliği için çalışırken 2012 yılı sonu itibariyle cari açığının yüzde 71’ i enerji ithalatından kaynaklanan Türkiye’ de de enerji verimliliği yol haritası çizildi.

Alata İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alata İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Yenal Altaç, Jozef Atat, Filip Tahinci tarafından 9 milyon 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak 'ta kuruldu

Zafer Karakılıç: Kaçak çivi dahi çaktırmam!

Zafer Karakılıç, önceliklerinin planlı bir ilçe olduğunu vurgulayarak, "Belediyeler yıkarak kaçak yapılaşmayla mücadele etmeye çalışıyor. Biz buna en başından müdahale ederek tek bir çivi çakılmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Zafer Kalkınma Ajansı 27 milyon liralık yeni proje desteği verecek!

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) 2014 yılı proje teklif çağrısı kapsamında, toplam bütçesi 27 milyon lira olan 2 yeni mali destek programı başlattı. Destek, Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak illerindeki yatırımlara verilecek...

Zafer Karakılıç: Önceliğimiz kentsel dönüşüm!

MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Karakılıç, "Kaçak, çarpık ve plansız yapılaşmadan fazlasıyla nasibini alan Osmangazi'de, kentsel dönüşüm olmazsa olmazdır. Ama bu dönüşüm dairesel değil, ailesel olmalı.

Zafer Havalimanı'nın yapıldığı Altıntaş geleceğin en parlak ilçesi olarak gösteriliyor!

Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar'a hizmet veren Zafer Havalimanı'nın yapıldığı Kütahya'nın Altıntaş ilçesi, aldığı yatırımlarla geleceğin en parlak ilçesi olarak gösteriliyor. Başkan Yüzüak, havalimanını sıçrama tahtası olarak görüyor...

Zafer Çağlayan bakanlık görevinden istifa etti!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan 'Yakın çalışma arkadaşlarımın ve evladımın da dahil edildiği bu çirkin oyunu bozmak ve gerçeklerin ortaya çıkmasını sağlamak için Ekonomi Bakanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım' dedi...

Zafer Havalimanı'nda sefer sayıları artırıldı!

Zafer Havalimanı İşletme Müdürü Nedim Uzunkaya, yaptığı açıklamada, Türkiye' nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanı' nda, haftada 4 kez yapılan seferler 7' ye çıkarıldı...

Zafer Yenal Altaç Haberi

Zafer Yenal Altaç

Alata İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Yenal Altaç, Jozef Atat, Filip Tahinci tarafından 9 milyon 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Alata İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Mülkiyetinde bulunan ve satın alacağı her türlü arsa arazi vb.gayrimenkuller üzerine konut iş ofis alış-veriş ve eğlence merkezleri eğitim merkezleri spor merkezleri......ve anasözleşmesinde yazılı işler.


Alata İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kavacık, Rüzgarlı Bahçe Mahallesi, Acarlar İş Merkezi, F Blok...