02 / 05 / 2024

Zafer Yıldırım inşaat malzemeleri

Zafer Yıldırım inşaat malzemeleri

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, inşaat malzemelerinde ithalat yüzdesinin ihracat yüzdesinden fazla olduğunu söyledi. Yıldırım “Bir inşaat maliyetinin ortalama yüzde 35’ini yurt dışından sağlıyoruz” diye konuştu.

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çivi ve Koray Berber ortaklığında kuruldu.

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Can Yıldırım tarafından kuruldu.

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyyid Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Binnaz Yıldırım tarafından kuruldu.

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de İsa Yıldırım tarafından kuruldu.

Yıldırım Kaya: Kur artışlarından en çok inşaat sektörü etkilendi!

Bütçenin enflasyon ve kur farkı nedeniyle anlamsız hale geldiğini iddia eden CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, enflasyon ve kur artışlarından en çok inşaat sektörünün etkilendiğini söyledi.

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Ender Yıldırım tarafından kuruldu.

Öz Yıldırım 25 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 25 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Yıldırım tarafından kuruldu.

Bursa Yıldırım'da 150 sosyal konut inşa edilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında 150 ev inşa edilecek. 

Zafer Yıldırım inşaat malzemeleri Haberi

Zafer Yıldırım inşaat malzemeleri

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, inşaat malzemelerinde ithalat yüzdesinin ihracat yüzdesinden fazla olduğunu dile getirdi. Yıldırım “Bir inşaat maliyetinin ortalama yüzde 35’ini yurt dışından sağlıyoruz” diye konuştu.


Dış ticaret anlamında yaşanan gelişmelerin ülkemizi etkilediğini söyleyen Yıldırım ithal edilen ürünlerin inşaat sektöründe yarattığı etkiden bahsetti. Yıldırım sözlerine şu şekilde devam etti: “100 binanın 35’ini yurt dışına para ödeyerek yapıyoruz, peki 100 binanın kaçını yabancılara satabiliyoruz? Bu konunun üzerinde durulması gerektiğini belirtmek isterim. Konfor, kalite, satış sonrası hizmetten ödün vermeden yerli üretimlere destek verilmeli ve inşaat sektöründe tüm üretimlerle millileşme sağlanmalı.”

“İnşaat sektörünün tüm ürünlerinde millileşme sağlanmalı”


“Bir üst yapı inşaatının temelinden çatısına kadar kullandığımız ithal malzeme oranına baktığımız zaman, dış girdinin sektörümüzü ne kadar etkilediğini daha net görebiliriz.” diye...