04 / 05 / 2024

Zafran Mahallesi Alt Gelir Grubu kura sonuçları 385 konut

Zafran Mahallesi Alt Gelir Grubu kura sonuçları 385 konut

Zafran Mahallesi Alt Gelir Grubu kura sonuçları 385 konut henüz açıklanmadı. Zafran Mahallesi Alt Gelir Grubu kura sonuçları 385 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Sancaktepe Abdurrahmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Abdurrahmangazi Mahallesi, Altınay ve Aslanoğlu Caddelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Giresun Merkez alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu Mahallesi alt gelir grubunda yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi alt gelir projesi başvuruları bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Bilecik Söğüt alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt Kayhan Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi alt başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinde yer alan 251 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Balıkesir Manyas alt gelir başvuruları sona erdi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan 376 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan 460 konut satışa çıktı. Projedeki konutlar kurasız olarak satılacak.

TOKİ Kayseri İncesu alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Saraycık mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Karabük alt gelir başvuruları 11 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen Mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular 11 Şubat 2019 tarihinde başlıyor.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Mardin Nur Mahallesi alt gelir başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

TOKİ Adana Sarıçam Alt Gelir başvuruları sona eriyor!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Alt Gelir başvuruları bugün itibariyle sona eriyor. Projede 356 adet konut bulunuyor.

TOKİ Zafer Mahallesi Alt Gelir'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 807 Konut Projesi için sözleşme tarihleri 5 Şubat 2018-22 Şubat 2018 olarak belirlendi.

Zafran Mahallesi Alt Gelir Grubu kura sonuçları 385 konut Haberi

Zafran Mahallesi Alt Gelir Grubu kura sonuçları 385 konut


Zafran Mahallesi Alt Gelir Grubu kura sonuçları 385 konut açıklanmadı. Zafran Mahallesi Alt Gelir Grubu kura sonuçları 385 konut açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.


TOKİ Elazığ Zafran Alt Gelir Grubu projesinde 385 konut bulunuyor. Projedeki konutların kurası bugün saat 11:00'de Mutluay Düğün Salonu’nda çekilecek.


TOKİ Zafran Mahallesi kapsamındaki 2 oda 1 salon konutların brüt alanı 75,08 metrekare, net alanı ise 58,90 metrekare olarak belirlendi.


Konut fiyatlarının 78 bin 812 TL ile 95 bin 987 TL arasında değiştiği projede taksit tutarı 385,30 TL ile 469,27 TL arasında farklılık gösteriyor.


TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi Alt Gelir Grubu'ndan 9 bin 457 TL ve 11 bin 518 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.


Zafran Mahallesi Alt Gelir Grubu kura sonuçları 385 konut!

Zafran...