20 / 05 / 2024

Zagrosjet erbil seferleri

Zagrosjet erbil seferleri

Zagrosjet bugün İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Erbil tarifeli seferlerine başladı. Sefer saatleri nedeniyle özellikle iş adamları tarafından yoğunlukla tercih edilecek uçuşların bilet fiyatları 230 USD'den başlıyor

İDO seferleri iptal edildi!

İDO seferleri iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı, 08.00 Bursa-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy ve 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılmayacak.

İDO seferleri yine iptal!

Şiddetli lodos ve dün gece başlayan kar yağışı İstanbul'da hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO seferleri yeniden başladı!

İDO seferleri yeniden başladı. İstanbul Deniz Otobüsleri'nin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilen tüm iç hat, dış hat ve Harem–Sirkeci araba vapuru seferleri yeniden başladı.

Şehir Hatları seferleri yeniden başladı!

Şehir Hatları seferleri yeniden başladı. İstanbul Şehir Hatları'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Kentte sabah saatlerinden itibaren etkili olan lodos nedeniyle Şehir Hatları'nın yapılamayan seferleri normale döndü

Erbil'de Pirmam Tüneli'nin inşaatında göçük!

Firma yetkililerinden alınan bilgiye göre, bir Türk firmasının yapımını üstlendiği Erbil-Selahaddin (Masif) ilçesi yolu üzerindeki Pirmam Tüneli'nde henüz bilinmeyen bir nedenle göçük meydana geldi...

İstanbul-Konya Yüksek Hızlı Tren seferleri bugün başlıyor!

Konya- İstanbul YHT seferleri bugün başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın katılacağı törenle seferlerine başlayacak..

Konya-İstanbul YHT seferleri bugün başlıyor!

Konya - İstanbul Yüksek Hızlı Tren seferleri başlıyor. Otobüsle 10-11 saat, konvansiyonel trenlerle 13 saat olan Konya - İstanbul arası, hattın açılmasıyla 4 saat 15 dakikaya düşecek.

İDO seferleri iptal edildi!

İDO 'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 08.00'deki Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy, 08.40'taki Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 09.00'daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy 09.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri iptal oldu.

Konya İstanbul YHT seferleri başlıyor!

Konya- İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri, Mevlana'yı anmak için düzenlenecek Şeb-i Arus törenlerinin yapılacağı 17 Aralık günü başlıyor. Törenler nedeniyle ek seferler de yapılacak.

Konya-İstanbul YHT seferleri 17 Aralık'ta başlıyor!

Konya- İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri, Mevlana'yı anmak için düzenlenecek Şeb-i Arus törenlerinin yapılacağı 17 Aralık günü başlıyor...

Bodrum Datça feribot seferleri sona erdi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin turizm sezonunun aksamaması için 14 Haziran’da başlatmış olduğu Bodrum-Datça feribot seferleri sona erdi. 4.5 ay içinde 43.053 yolcu ve 12.017 araç Bodrum-Datça arasında seyahat etti.

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi!

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), resmi internet sitelerinden bugün yapılacak bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

1964 yılında körüklü troleybüsün tecrübe seferleri yapılmış!

1964 yılında İstanbul sokaklarında ilk defa körüklü bir troleybüs tecrübe seferi yapmış. Bir İtalyan firması tarafından iki aylığına gönderilen, 450 bin lira değerindeki körüklü troleybüsün tecrübe seferleri yapılmış.

Zagrosjet erbil seferleri Haberi

Zagrosjet erbil seferleri


Atlasjet'in Kuzey Irak'taki iştiraki Zagrosjet bugün İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Erbil tarifeli seferlerine başladı.


Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, yolcuları uçağın kapısında karşılayarak yaptığı açıklamada "Bildiğiniz gibi Zagrosjet, Atlasjet olarak bizim yurt dışındaki ilk yatırımımızdı. Türkiye'de edindiğimiz tecrübeyi yeni bir coğrafyaya taşıyarak, buradaki pazarı geliştirdik ve istihdam yarattık. Geçen sene Erbil merkezli olarak tarifeli uçuşlara başlayan Zagrosjet'in kısa sürede bu kadar hızlı büyümesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Uçuş ağına İstanbul'un katılmasıyla bu başarı grafiğinin artarak devam edeceğine inanıyorum." şeklinde konuştu.

Erbil'de gece konaklamaya gerek kalmıyor


İlk aşamada pazartesi, çarşamba, cuma ve cumartesi olmak üzere haftada dört gün olarak başlayan uçuşlar, 16 Haziran'dan itibaren pazar hariç haftanın her günü yapılacak. İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkan Zagrosjet uçağı sabah 06:30'da Erbil'de olurken, Erbil'den İstanbul seferleri saat...