13 / 05 / 2024

Zaher Al Masrı

Zaher Al Masrı

Future Line İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Şubat 2015'te 400 bin TL sermaye ile Başakşehir'de, Zaher Al Masrı Müdürlüğü'nde kuruldu.

İnfinity Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfinity Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zahra Al Masrı tarafından kuruldu.

Al Vaha İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Vaha İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Abdulwahed ve Zaher Almadanı ortaklığında kuruldu.

Winner Estate Gayrimenkul E-Ticaret Araç Alım Satım Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Winner Estate Gayrimenkul E-Ticaret Araç Alım Satım Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şekh Noh ve Wael Masrıeh ortaklığında kuruldu.

Yaseroğlu Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaseroğlu Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Yasser Mhs Samır ve Sabah Al Masrı ortaklığında kuruldu.

Goldtek Royal Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldtek Royal Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 40 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Al Masrı tarafından kuruldu. 

Wecare Emlak Reklam Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Wecare Emlak Reklam Turizm Limited Şirketi bugün Ahmad Al Masrı tarafından Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Al Arz Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Arz Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Khaled El Masrı ve İlyas Düger ortaklığında 200 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda kuruldu.

İnfiniti İnşaat Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfiniti İnşaat Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Zaher Al Masrı ve Maısoun Hashem ortaklığında kuruldu.

Al Masri Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Masri Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Moteı Rashed Mohammad Al Masrı tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Yenibosna, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Al Wafaa Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Wafaa Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mhd Salım Churbajı ve Wafaa Al Masrı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Alibey Caddesi'nde kuruldu.

Future Line İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Line İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Şubat 2015'te 400 bin TL sermaye ile Başakşehir'de, Zaher Al Masrı Müdürlüğü'nde kuruldu.

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Zaher Al Masrı Haberi

Zaher Al Masrı

Future Line İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile 11 Şubat 2015'te, Zaher Al Masrı Müdürlüğü'nde kuruldu.


Future Line İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşaetmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...