13 / 05 / 2024

Zakarıa Darwısh

Zakarıa Darwısh

El Bereke Mevsim Turizm Gıda İnşaat Tekstil Nakliyat İthalat İhracat Sanayi ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. Zakarıa Darwısh Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde açıldı.

Ağa Ve Sh İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağa Ve Sh İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nader N.G. Alagha tarafından kuruldu.

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Maher Darwısh tarafından kuruldu.

Abo Alkhaır Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abo Alkhaır Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohamed Darwısh Abdelhay Solıman tarafından kuruldu.

Altın, Bitcoin ve SHIB'in kaderi bu açıklamaya bağlı! Yatırımcılar dikkat! Her an her şey olabilir! 

Bugün ABD enflasyon verisi oranları açıklanacak. Bu açıklanmanın altın, Bitcoin (BTC) ve altcoin’lerin yer aldığı kripto para piyasasını etkileyeceği öngörülüyor. İşte detaylar...

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi Üsküdar'da Firas Navlo, Ahmad Darwısh, Enis Hamza ve Waleed Chayeb ortaklığında kuruldu.

United Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

United Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zakarıa Abo Halaka ve Ahmad Ajam ortaklığında kuruldu. 

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile  Hamıd Reza Shırazı Fard tarafından kuruldu.

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıan Farajıshıvyarı tarafından kuruldu.

Nakshou Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nakshou Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   500 bin TL sermaye bedeli  ile Zakarıa Nakshou tarafından  kuruldu.

Real İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited  Şirketi kuruldu!

Real İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Eyüpsultan’da  200 bin sermaye bedeli  M.Moh`D Mamdouh    Sakkejha Talal Darwısh tarafından kuruldu.

Diator Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited  Şirketi kuruldu!

Diator Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Ataşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli Emre Saygın ,  Ferhat Emiroğlu, Zakarıa    Hazwanı  tarafından kuruldu.

Zakarıa Darwısh Haberi

Zakarıa Darwısh

El Bereke Mevsim Turizm Gıda İnşaat Tekstil Nakliyat İthalat İhracat Sanayi ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. Zakarıa Darwısh Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta  Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde açıldı. 


El Bereke Mevsim Turizm Gıda İnşaat Tekstil Nakliyat İthalat İhracat Sanayi ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. adres: Şişli, Ergenekon Mahallesi, Halaskargazi Caddesi, Senkal Apartmanı...