02 / 08 / 2024

zamdan önce konut fırsatları

zamdan önce konut fırsatları

Türkiye 1 Kasım’daki erken seçime kilitlenmişken, böyle bir ortamda gayrimenkulde arka arkaya yeni projeler satışa çıkıyor. Üstelik de iki üç günde satışlarını tamamlayanlar var. Nedeni ne diye baktığımızda karşımıza fırsat alımları çıkıyor.

Ekonomist Evren Devrim Zelyut konut sahibi olmak isteyenleri korkuttu: 2030'dan önce konutu unutun!

Ekonomist Evren Devrim Zelyut konut sahibi olmak için bekleyenlere kötü haberi verdi. Zelyut ''2023'dan önce konutu unutun'' dedi.

Ev almak isteyenler için çok önemli uyarı: Konut almadan önce bodrum katını gezin!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ev almak isteyenlere çok önemli uyarılar yaparak, "Konut almadan önce bodrumu gezin" dedi.

Konutlara katlamalı vergi önce satışları sonra üretimi düşürür: Parası olan da ev almaz!

Evini 5’inci yıldan sonra satanlara ve birden fazla konutu olanlara yeni düzenlemeler kapıda. Ekonomist Tunç Şatıroğlu, konutta yeni vergi planları ile ilgili "Önce konut satışları sonra da üretim  düşecektir" yorumunu yaptı. İşte Şatıroğlu'nun o açıklaması ve gelen yorumlar... 

6 ay önce 10 milyon TL olan konut bugün hala aynı paraya alınabiliyor mu? Vatandaşlar ne diyor?

Konut ve otomobil fiyatları gündemden düşmezken, Finanscı Abi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut ve otomobil balonunun patladığını belirterek,  6 ay önce 10 milyon TL olan konut bugün hala aynı paraya alınabildiğini söyledi.

Bankalar çılgına döndü... Bu bankadan tek tuşla 2 bin 500 TL kazanacaksınız

Temmuz ayındaki zamdan önce müşterilerini kendi bünyelerine çekmek isteyen bankalar kampanyalar konusunda gaza bastı. En son Fibabanka tarafından yeni kampanya duyuruldu. Banka tarafından tek tuşla 2 bin 500 TL kazanmanın detaylarına yer verildi.

EYT başvurusu tamamlanmayanlar dikkat! Zamdan önce kesinleşti: EYT'liler refah payı alacak mı?

Henüz başvuruda bulunmamış EYT’liler,  Temmuz ayındaki refah zammından faydalanmak için emeklilik dilekçesinin ne zaman verilmesi gerektiğini araştırıyor. Peki  kimler refah payından yararlanacak? 

Emeklilere ek ödeme müjdesi geldi

Enflasyon nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan emekli vatandaşların gözü kulağı temmuz ayında emekli maaşlarına yapılacak zamma çevrildi. Ancak bu zamdan önce emekli vatandaşlara yönelik bir müjde geldi.

Konut tercihlerinde deprem etkisi! Artık evin büyüklüğünden önce deprem dayanıklılığı sorgulanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra konutta tercihler resmen değişti. Konut alacaklar artık evin büyüklüğünden önce deprem dayanıklılığını sorguluyor. 

Japon mimar depreme dayanıklı şehirleri anlattı: Önce geçici konut ve altyapı!

Japon mimar Hiroyuki Unemori depreme dirençli ve uyumlu mimari çalışmalar ile ilgili bilgiler aktardı. Japon mimar depreme dayanıklı şehirleri anlattı: Önce geçici konut ve altyapı!

Zamdan önce son fırsat! Volkswagen Polo Ekim fiyatları ne durumda? İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Döviz kurları artmaya devam ederken, sıfır otomobilde yapılması muhtemel zamlardan önce Volkswagen Polo'da son fırsatlar dikkat çekiyor. Peki Volkswagen Polo 2022 Ekim ayı fiyatları ne durumda? İşte tüm detaylar...

'1,6 milyon boş konut var önce onları eritin'

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, TOKİ'nin yapacağı sosyal konut projesine ilişkin eleştirilerde bulundu. Türkiye'de 1,6 milyon boş konut bulunduğunu belirterek, "Madem niyetiniz insanları ev sahibi yapmak önce bunları eritin" dedi.

Hemen şimdi evin kapı kilidini çevirin ve süpermarkete koşun! Korkunç zamdan önce dolabınızı doldurun

Türkiye'de kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte yeni zam furyaları da art arda gelmeye başladı. Elektrik ve doğalgaz derken yeni bir zam haberi de kapıya geldi dayandı. İşte önümüzdeki günlerde zamlanması beklenen o iki ürün...

Çay, şeker, ayçiçek derken büyük zam geliyor! Sepetinizi ve poşetinizi alıp markete koşun

Çay, şeker ve ayçiçek derken yeni ay başlangıcıyla birlikte süt ürünlerine de ciddi oranlar zam gelmesi bekleniyor. Marketler de dev zamdan önce bir indirim kampanyası başlattı. İşte indirime giren ürünlerin tam listesi...

zamdan önce konut fırsatları Haberi

zamdan önce konut fırsatları

Türkiye’de yaklaşan erken genel seçimlere kilitlenmiş ortamda gayrimenkul projelerine gösterilen ilgi dikkatlerden kaçmıyor. İnşaat şirketleri yüzlerce milyon liralık projelerini satışa çıkarmadan henüz ön talep aşamasında yaptıkları satışlarla ‘kapalı devre’ sürdürdüklerini açıklarken, kamuoyunda ‘bu evleri kimler alıyor’ merakını uyandırıyorlar. Bunlara örnek olarak geçen hafta içerisinde Artaş Grubu metrekaresini 9 bin 500 liradan Ataköy’de satışa çıktığı Avrupa Residence & Office Ataköy projesindeki 165 daireyi 3 günde sattığını duyurdu. İş GYO ve NEF ise Topkapı’daki İn istanbul projesinde yoğun ilgi nedeniyle Lokal etabının satışını 6 ay önceye çekti ve metrekaresi 5 bin 500 liralık dairelerden 5 günde 218 konut sattığını açıkladı.


METREKARESİNİ 27 BİN LİRAYA SATACAK!

Metrekaresi 5 bin liradan aşağıya olmayan konutlardaki bu satışlar yetmezmiş gibi önceki gün Emlak Konut tarafından yapılan ihaleyle...