02 / 05 / 2024

Hemen şimdi evin kapı kilidini çevirin ve süpermarkete koşun! Korkunç zamdan önce dolabınızı doldurun

 Hemen şimdi evin kapı kilidini çevirin ve süpermarkete koşun! Korkunç zamdan önce dolabınızı doldurun

Türkiye'de kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte yeni zam furyaları da art arda gelmeye başladı. Elektrik ve doğalgaz derken yeni bir zam haberi de kapıya geldi dayandı. İşte önümüzdeki günlerde zamlanması beklenen o iki ürün...



Türkiye'de gıda fiyatları artık neredeyse ulaşılmaz bir hal almaya doğru gidiyor. Gıda fiyatlarındaki bu yükseliş vatandaşın canını yakarken, yeni zamların da ardı arkası kesilmiyor. Sektör temsilcileri zam gelmesi beklenen iki yeni ürünü daha vatandaşlarla paylaştı. 

YÜZDE 30 İLA 35 ARASINDA ZAM BEKLENİYOR

Gelen son habere göre TÜSEDAD Genel Başkanı Sencer Solakoğlu, ekim ve kasım ayında zam geleceğini söyledi. Ekim ve kasım ayında hem süte hem de ete yüzde 30-35 arasında zam geleceğini belirtti. Buna bağlı olarak fiyatların çok daha fahiş yerlere gidebileceği vurgulandı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön