07 / 07 / 2024

Zaur Huseynov

Zaur Huseynov

Atlant İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Zaur Huseynov tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Sarıyer, Kireçburnu Mahallesi, Profesör Aykut Barka Caddesi'nde kuruldu.

Fet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zaur Hasanov tarafından kuruldu.

Hoff Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hoff Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nasır Huseynov ve HT Group Conctraction Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Rekline Group İnşaat Malzemeleri Ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Rekline Group İnşaat Malzemeleri Ve Reklam Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Nıjat Huseynov ve Rovshan Ibrahımov tarafından kuruldu.

Itc İnşaat Malzemeleri Pazarlama İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Itc İnşaat Malzemeleri Pazarlama İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nasrulla Babayev, Zaur Teymurov tarafından kuruldu.

Herba Flora Natural Gıda Kozmetik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Herba Flora Natural Gıda Kozmetik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli  ile Fızulı Huseynov ve  Rashad Aghayev tarafından kuruldu.

Idf İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Idf İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elnur Huseynov tarafından kuruldu.

Sam Capital Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Capital Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zaur Teymurov tarafından kuruldu.

Giovane Gentile 5 yılda 65 mağaza açacak!

Giovane Gentile de sonbahar kış sezonunu Ağustos ayı itibariyle tüketicileriyle buluşturdu. Firmanın Genel Müdürü Zaur Samedov, “5 yılda 65 mağaza' hedefimizi koruyoruz'' diye konuştu.

SOCAR'ın yeni tesisi 2023'te açılacak!

SOCAR'ın CEO'su Zaur Gahramanov, gelecek yılın ilk çeyreğinde yatırıma başlamayı planladıklarını açıkladı. Gahramanov, ihale edecekleri yeni tesisin 2023 yılında açılacağını belirtti.

Fmg And Generatıon İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fmg And Generatıon İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Farıd Huseynov, Farıd Isayev ve Vusal Alıyev ortaklığında kuruldu. 

Scr Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Scr Gayrimenkul Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zaur Gahramanov, Mammad nazaralıyev ve Teymur Abasgulıyev imzasıyla kuruldu.

Lts Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Lts Emlak Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zaur Gahramanov, Mammad nazaralıyev ve Teymur Abasgulıyev imzasıyla kuruldu.

Treyd Esteyt İnşaat Tekstil Transport Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Treyd Esteyt İnşaat Tekstil Transport Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Alıashraf Huseynov tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de kuruldu.

Zaur Huseynov Haberi

Zaur Huseynov

Atlant İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Zaur Huseynov tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Sarıyer, Kireçburnu Mahallesi, Profesör Aykut Barka Caddesi'nde kuruldu.


Atlant İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. . Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. . Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,...