15 / 05 / 2024

Zehra Çebi

Zehra Çebi

Çebiler Proje Taahhüt ve İnşaat Limited Şirketi, Zehra Çebi tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Nisan'da Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Nefer Sokak 'ta kuruldu.

Zehra Güneş'in serveti dudak uçuklattı! İşte dünyanın en zengin kadın voleybolcular listesi

Filenin Sultanları'nın büyük başarısı sonrasında, oyuncuların özel hayatlarına olan ilgi artıyor. Milli voleybol oyuncusu Zehra Güneş, sadece spor başarısıyla değil aynı zamanda güzelliğiyle de dikkat çeken isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Şimdi ise Zehra Güneş'in geliriyle ilgili gündemde konuşu

Fatih Ebiçlioğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Koç Holding’de ne iş yapıyor?

Fatih Ebiçlioğlu hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üniversitelerde öğretim görevlisi olarak ders veriyor? Arçelik’te hangi alanda çalışmalar yapıyor? İşte Fatih Ebiçlioğlu’nun hayatına ilişkin detaylar...

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Nur Çebi Kimdir?

Ahmet Nur Çebi kimdir? Ahmet Nur Çebi’nin mesleği nedir? Ahmet Nur Çebi nereden mezundur? İşte detaylar!

Fikren İnan'dan, CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi'ye 1 milyon TL'lik tazminat davası!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi'ye 1 milyon TL'lik tazminat davası açtı. İşte detaylar...

Zehra Travel Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Zehra Travel Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de Zahraa Youssef tarafından kuruldu.

Ebi Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebi Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ertan Taşdelen tarafından kuruldu.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk açıkladı! Ramazan yardımı yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Ramazan öncesinde ihtiyaç sahipleri için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına 183,2 milyon lira kaynak aktarıldı." açıklamasını yaptı.

Zehra Zümrüt Selçuk: Afrika'da nitelikli imar projelerini üstlenmeye hazırız!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada, "Botsvanalı dostlarımızın ihtiyaç duyacakları nitelikli imar projelerini üstlenmeye hazır olduğumuzu vurgulamak istiyorum." dedi.

Zehra Zümrüt Selçuk: İnşaat sektörü büyümeye önemli katkı sağlıyor!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "İnşaat sektörü önemli çünkü ekonomide lokomotif sektörlerden birisi. İnşaat sektörünün büyümeye önemli katkı sağladığını görüyoruz" dedi.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk duyurdu: Ödemeler bugün başlıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ocak ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerinin bugün yapılacağını duyurdu. Selçuk, "1 milyon 320 bin kişiye, 2,1 milyar TL kısa çalışma ödeneği ödemesi yapılacak." dedi.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: Yardımlar 45 milyar lirayı aştı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2020 yılında hayata geçirilen Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında yapılan doğrudan destek ve yardımların 45 milyar lirayı aştığını açıkladı.

Zehra Zümrüt Selçuk: Kentsel dönüşümde hiçbir vatandaşımız yerinden edilmedi!

TBMM Genel Kurulu 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi görüşmelerinde konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İstanbul'daki kentsel dönüşüm hakkında çıkan eleştirileri yanıtladı. 

Zehra Çebi Haberi

Zehra Çebi

Çebiler Proje Taahhüt ve İnşaat Limited Şirketi, Zehra Çebi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu. 


Çebiler Proje Taahhüt ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt ve proje işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat proje taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.


Çebiler Proje Taahhüt ve İnşaat Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Nefer...