30 / 04 / 2024

zek-san inşaat körfezkent 4. etap

zek-san inşaat körfezkent 4. etap

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap projesinin konut ile altyapı ve çevre düzenleme işinin yüklenici firması Zek-San İnşaat oldu.

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi kuruldu!

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Bilbay tarafından kuruldu.

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kalanbak tarafından kuruldu.

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Nazif İfaret tarafından kuruldu.

Fulyapısan İnşaat Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fulyapısan İnşaat Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile  Ramazan Bertam tarafından kuruldu.

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Mohammadı Aghbolagh tarafından kuruldu.

My San İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My San İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu.

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çiftçi tarafından kuruldu.

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Aka tarafından kuruldu. 

Met-San İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Met-San İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmer Satoğlu, Celalettin Satoğlu ve Cemalettin Satoğlu ortaklığında kuruldu. 

Basit inşaat maliyeti 2019!

Basit inşaat, köy sınırları içerisinde kalan alanlarda yapılan inşaatlar oluyor. Peki, basit inşaat maliyeti 2019 ne kadar?

zek-san inşaat körfezkent 4. etap Haberi

zek-san inşaat körfezkent 4. etap

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap konut ile altyapı ve çevre düzenleme işini Zek-San İnşaat yapacak. 


Açıklama:

Şirketimiz projelerinden "Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi" nin sözleşmesi, Yüklenici "Zek-San İnşaat Tic. ve San. Ltd. Şti" ile 17.02.2015 tarihinde...