03 / 05 / 2024

zek-san inşaat

zek-san inşaat

Kompen PVC Yapı ve İnşaat Malzemeleri tarafından Zek-San İnşaat'ın altında bulunan, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ta Pvc Doğrama ve Isıcam İşleri için 3 milyon 150 bin 31,55 TL bedelli taşeronluk sözleşmesi imzaladı.

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Softyapı inşaat demir çelik plastik ham madde elektronik nakliye ve mobilya san.tic.ltd.şti. kuruldu!

Softyapı inşaat demir çelik plastik ham madde elektronik nakliye ve mobilya san.tic.ltd.şti. Esenler’de Şakir Engür tarafından kuruldu. Esenler’de Şakir Engür tarafından kuruldu.

Fulyapısan İnşaat Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fulyapısan İnşaat Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile  Ramazan Bertam tarafından kuruldu.

Ordu'da inşaat kazası: 1 ölü! 

Ordu'nun Altınordu ilçesinde inşaat halindeki bir binadan düşen Emre Sançar isimli işçi yaşamını yitirdi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

My San İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My San İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yapay zeka kullanımı!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Botmore Technology kurucusu Aydın Özçekiç ile inşaat sektöründe yapay zekânın nasıl kullanıldığını masaya yatırdı...

Alamo Anıtı'nda yürütülen inşaat çalışmaları protesto edildi!

San Antonio kentinde koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamalarına ve Alamo Anıtı'nda gerçekleştirilen inşaat çalışmalarına karşı protesto gerçekleştirildi. 

İnşaat sektöründe kadınlara da yer var!

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Beliz Özorhon, inşaat sektörünün farklı alanlara yönelmeye izin veren ve şantiyeyle sınırlı olmayan bir alan olması bakımından, sanıldığı gibi, erkek egemen bir sektör olmadığını belirtiyor...

Met-San İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Met-San İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmer Satoğlu, Celalettin Satoğlu ve Cemalettin Satoğlu ortaklığında kuruldu. 

zek-san inşaat Haberi

zek-san inşaat

Kompen PVC Yapı ve İnşaat Malzemeleri tarafından Zek-San İnşaat'ın altında bulunan, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap Konut ile Altyapı ve çevre düzenleme işinde Pvc Doğrama ve Isıcam İşleri için 2 milyon 669 bin 518,26 TL + KDV= 3 milyon 150 bin 31,55 TL bedelli taşeronluk  sözleşmesi imzaladı.


Kombassan Holding'in KAP açıklaması:

Grup Şirketimiz Kompen PVC Yapı ve inşaat Malzemeleri San. Tic. A.Ş. tarafından;

Zek-San İnşaat Ticaret ve Sanayii Ltd.Şti.'nin Taahhüdü altında bulunan, T.C. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 27 blok (1096 daire), Kocaeli Körfezkent emlak konutları 4.Etap Konut ile Altyapı ve çevre düzenleme işinde Pvc Doğrama ve Isıcam İşleri için 2.669.518,26 TL + KDV= 3.150.031,55.-TL bedelli Taşeronluk  sözleşmesi...