03 / 05 / 2024

Zekayi Algur

Zekayi Algur

Alg İnşaat Orman Ürünleri ve Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Yağızhan Algur, Yasin Zeki Algur ve Zekayi Algur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Huma Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Huma Grup İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zekayi Küçük tarafından kuruldu.

Vplus Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vplus Mühendislik Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Başakşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Poyraz, ve Zekayi Başara tarafından kuruldu.

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Algur tarafından kuruldu.

Reflex Trafik ve İş güvenliği Limited Şirketi kuruldu!

Reflex Trafik ve İş güvenliği Limited Şirketi Safa Diler Algur ve Kemal Can Kılıç ortaklığında 80 bin TL sermaye ile 8 Kasım'da kuruldu. 

Ogs Yapı İnşaat İzolasyon Limited Şirketi kuruldu!

Ogs Yapı İnşaat İzolasyon Limited Şirketi Zekayi Kaymakçı tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mülk sahiplerine kira sigortası müjdesi!

İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekayi Akyürek, 22 Mayıs itibariyle aktif olarak uygulanmaya başlayan kira sigortası ile iglili açıklamalarda bulundu. Akyürek, kira sigortasının, tüm konut kiralama işlemlerini kayıt altında alacağını belirtti.

Zekayi Akyürek: Emlakçılık Yasası Eylül'de hazır!

Bursa İnegöl Emlakçılar Odası Başkanı Zekayi Akyürek bazı açıklamalarda bulunarak, Emlakçılık Yasası ile ilgili çalışmaların sürdüğünü, yasanın yüzde 90 ihtimalle Eylül ayına kadar hayata geçirileceğini ifade etti.

İnegöl'de emlak sektörüne güven arttı!

Seçimlerin ardından piyasada bir güven ortamının oluştuğunu ifade eden İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekayi Akyürek yaptığı açıklamada, 7 Haziran´dan 1 Kasım´a kadar belirsiz olan alıcı kitlesinin artık emlak sektörüne dönüş yaptığını söyledi.

Malazgirt Barış Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malazgirt Barış Turizm Ticaret Limited Şirketi, Zekayi Karakaya, Kemal Bozkan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim 2014 tarihinde Bayrampaşa, İstanbul Büyük Otogarı'nda kuruldu.

İz Söve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Söve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 60 bin TL sermaye ile Zekayi Demir ve İsmail Demir tarafından İstanbul Esenyurt'ta kuruldu.

Zekayi Akyürek: Seçimlerin arka arkaya gelmesi emlak sektörünü olumsuz etkiledi!

İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekayi Akyürek, Ramazan Bayramı ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin arka arkaya gelmesinin emlak sektörünü olumsuz etkilediğini söyledi. Akyürek, seçimlerin ardından sektörün biraz daha hareketleneceğini bildirdi.

Zekai Akyürek: 2014'te emlak sektörü durgun!

2014 yılının emlakçılar için biraz durgun geçtiğini belirten İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekayi Akyürek, "2014 yılı, bazen şans diyelim, bazen şanssızlık diyelim. her şey üst üste geldi.

Ata İnşaat Taahhüt Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ata İnşaat Taahhüt Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Tahir Algur Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Haziran'da kuruldu.

Zekayi Algur Haberi

Zekayi Algur

Alg İnşaat Orman Ürünleri ve Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Yağızhan Algur, Yasin Zeki Algur ve Zekayi Algur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 15 Mart'ta kurulan Alg İnşaat Orman Ürünleri ve Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü sanayi yapıları fabrika binaları atölyeler depoözel antrepo çelik inşaat bilumum perfabrik tesisatı yapımı ile montaj işleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Alg İnşaat Orman Ürünleri ve Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi, K Caddesi,...