06 / 05 / 2024

Zekeriya Mere kim

Zekeriya Mere kim

İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere kimdir? Zekeriya Mere, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zekeriya Mere, ne zamandan beri İstanbul Orman Bölge Müdürü olarak hizmet veriyor?

Zekeriya Mere: İstanbul'un yüzde 49'u orman!

İstanbul Orman Bölge Müdürü Mere: "İstanbul'un 537 bin hektarlık yüzölçümünün 260 bin 900 hektarı tescili orman. Yani şehrin yüzde 49'u orman. Karedeniz'deki bazı iller hariç hiçbir ilde bu rakamı yakalayamazsınız" dedi.

Eyüp için yeni projeler geliyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere’yi makamında ziyaret etti. Başkan Remzi Aydın ziyaret sırasında, Orman Bölge Müdürü Mere ile Eyüp’te hayata geçirilecek yeni projelerle ilgili görüştü.

Dükkan çöp vergisini kim öder?

Çevre temizlik vergisi olarak da bilinen çöp vergisi, belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetleri için ödeniyor. Peki, dükkan çöp vergisini kim öder?

Emlak vergisini kim tahsil eder?

Emlak vergisi, mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz mallar için ödeniyor. Peki, emlak vergisini kim tahsil eder? Emlak vergisi nereye ve ne zaman ödenir?

Bina risk analizini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013'ten itibaren risk değerlendirmesi yapmakla yükümlü oluyor. Peki, bina risk analizini kim yapar?

Gözde Akpınar kim?

2008 yılında Filli Boya olarak bilinen Betek Boya ve Kimya Sanayi’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Gözde Akpınar kim? İşte genç iş kadını Gözde Akpınar'ın özgeçmişi...

Vasiyeti kim açar?

Medeni Kanun gereğince, mirasbırakan, vasiyetnameyle bir ya da birden çok vasiyeti yerine getirme görevlisi atayabiliyor. Peki, vasiyeti kim açar? Vasiyetname nasıl açılır? İşte vasiyetnameyi yerine getirme görevi..

Zekeriya Arslan, İzinli Pazarlama Yasası semineri verecek!

Vodasoft Call Center Services CEO'su Zekeriya ARSLAN tarafından verilecek olan İzinli Pazarlama Yasası ve Yasa'nın gayrimenkul sektörüne yansımaları semineri 19 Şubat'ta gerçekleşecek.

İnşaat ruhsatını kim alır?

İnşaat ruhsatı, yapı ruhsatı, mücavir alanlar içerisinde ruhsata tâbi olan herhangi bir yapının inşaatına başlanabilmesi için belediyelerce düzenlenen izin olarak karşımıza çıkıyor. Peki, bu inşaat ruhsatını kim alır?

Ev satışında komisyonu kim öder?

Ev alım satım işlemlerinin bir emlakçı aracılığı ile yapılması sonucunda emlakçıya belli bir miktar komisyon ödeniyor. Peki, ev satışında komisyonu kim öder? Ev satışında ne kadar komisyon ödeniyor?

Ev satışında tapu masraflarını kim öder?

Ev, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz malların alım satım işlemleri için tapu dairesinde belli oranlarda harç ödemelerinin yapılması gerekiyor. Peki, ev satışında tapu masraflarını kim öder?

Ev satışında emlak vergisini kim öder?

Bir ev satın aldığınızı düşünelim. Taşınmaz malın mülkiyetini almanız ile birlikte birtakım vergisel sorumluluklarınız da başlıyor. Peki, ev satışında emlak vergisini kim öder? Vergi nasıl ödenir?

Dükkan stopaj vergisini kim öder?

Taşınmaz sermayeye konu olan mal ve hakları kiralayan Gelir Vergisi Kanununda sayılan kişi, kurum ve kuruluşlar stopaj ödemek zorunda oluyor.Peki dükkan stopaj vergisini kim öder?

Ayıplı maldan kim sorumludur?

Ayıplı malların niteliği ve ayıplı mallardan sorumluluğun kimde olduğu Yeni Tüketici Kanunu kapsamında düzenleniyor. Peki, ayıplı maldan kim sorumludur? Tüketicinin seçimlik hakları nelerdir? İşte yanıtı..

Zekeriya Mere kim Haberi

Zekeriya Mere kim

Zekeriya Mere kimdir?

Zekeriya Mere, 1962 Afyonkarahisar Dinar doğumlu. Mere, ilk ve orta tahsilini bu ilçede tamamladı. Lise eğitimini Ankara’da alan Zekeriya Mere, 1978 yılında İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi ne girdi ve 1982 yılında Orman Mühendisi olarak mezun oldu.


Eskişehir Çatacık Orman İşletme Müdürlüğünde aday mühendis olarak göreve başlayan Mere, askerlik dönüşü sırasıyla Edremit ve Marmaris Orman İşletme Şeflikleri ile Yatağan, Marmaris, Eskere ve Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 


Bir sürede Orman Genel Müdürlüğünde İnşaat Şube Müdürlüğü de yapan Zekeriya Mere, evli ve 3 çocuk babasıdır.


Zekeriya Mere 13.05.2011 tarihinde Eskişehir Orman Bölge Müdürü oldu. 18.05.2012 de ise İstanbul Orman Bölge Müdürlüğüne...