05 / 05 / 2024

Zekeriya Öz istanbloom

Zekeriya Öz istanbloom

Firari FETÖ savcısı Öz’ün, tutuklu avukatı üzerine yaptığı Şişli’deki kaçak ‘İstanbloom’ daki 5 milyon dolarlık iki dairenin 1225 metrekarelik devasa boyutta olduğu ve darbe girişiminden 23 gün önce tescil edildiği ortaya çıktı.

Zekeriya Turanbayburt: Adana'nın sorunlarını çözmek için desteğe hazırız!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'nın gelişmesi için destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Adana'nın imar sorunu çözülmeli!

İMO Adana Şube Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'da imar sorunlarının yıllardır çözülemediğini söyledi. Turanbayburt, bölgede çarpık yapılaşmanın hızla arttığını söyledi.

Zekeriya Öz'ün 'kasası' Aktaş davasında Ağaoğlu'na zorla getirme kararı!

Tayfun Aktaş davasında Ali Ağaoğlu hakkında tanık olarak dinlenmesi için yeniden zorla getirilmesine karar verildi.

Özün Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özün Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zekeriya Ezen, Ayla Cönger ve Ediz Ezen ortaklığında kuruldu.

Zekeriya Öz'ün avukatı Tayfun Aktaş emlak zengini çıktı!

Zekeriya Öz'ün avukatı Tayfun Aktaş'ın üzerine kayıtlı 4 arsa, 24 dükkân, 12 dairesi olduğu belirlendi. Yetkililer bu gayrimenkullerin Öz ve diğer FETÖ’cülerin olduğunu değerlendiriyor.

Zekeriya Öz'ün İstanbloom'daki kaçak sarayı!

Firari FETÖ savcısı Öz’ün, tutuklu avukatı üzerine yaptığı Şişli’deki kaçak ‘İstanbloom’ daki 5 milyon dolarlık iki dairenin 1225 metrekarelik devasa boyutta olduğu ve darbe girişiminden 23 gün önce tescil edildiği ortaya çıktı.

Zekeriya Öz'ün İstanbloom'da 2 rezidansı olduğu ortaya çıktı!

FETÖ’nün 1 numaralı kumpasçısı eski savcı Öz’ün, tutuklu avukatı Tayfun Aktaş’ın üzerine yaptığı Şişli’deki iskansız ‘İstanbloom’ isimli projede 5 milyon dolar değerinde iki dairesi olduğu ortaya çıktı.

Ali Ağaoğlu eski savcı Zekeriya Öz'ün tehdit davasında tanıklık yaptı!

Meslekten ihraç edilen Zekeriya Öz'ün, Dubai'de yaptığı tatilin masraflarını kendisinin ödediğine ilişkin belge vermesi için 2 kişiyi azmettirdiği iddiasıyla "basit tehdit" suçundan yargılandığı davada, iş adamı Ağaoğlu tanıklık yaptı.

Kocaeli'de otopark sorunu çözülüyor!

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak, Kocaeli’de hızla artan araç sayılarının da göz önünde bulundurulduğunu belirterek, otopark yapımı konusunda yeni uygulamaların devreye sokulduğunu duyurdu

Zekeriya Öz Fatih Belediyesi'ne imar işlerine aracı mı oluyordu?

Zekeriya Öz, Dubai tatili, Fatih Belediyesinde imar işlerinde aracı olması, yurt dışında bulunduğu dönemde kendisini işe başlayıp ayrılmış göstermesi" nedenleriyle daha önce meslekten ihraç edildi.

Kocaeli'de ruhsatsız ve çarpık yapılaşma yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, afet riski altındaki yapıların, ruhsatsız ve çarpık yapılaşmaların yenilenmesini teşvik etmek için bir çalışma başlattı. Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak ve imar ekibinin 3 yıl süren planlama çalışması tamamlandı.

Zekeriya Özak: Kocaeli'de otel yatırımları desteklenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, turizmde parlayan bir yıldız olacağını belirterek, "Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde aldığımız kararlarla 4 ve 5 yıldızlı otellerin desteklenmesi yönünde birtakım teşvikler uygulamaya başladık''

Zekeriya Öz istanbloom Haberi

Zekeriya Öz istanbloom

AKŞAM, “5 Milyon Dolarlık Öz Rezidans” manşetinden sonra Zincirlikuyu’da bulunan 44 katlı iskansız inşaat projesiyle ilgili yeni bilgilere ulaştı. FETÖ'nün firari savcısı Zekeriya Öz’ün kirli işlerini yaptırdığı avukatı Tayfun Aktaş’ın adına kayıtlı dairelerin metrekareleri dudak uçuklattı. 300 metrekare kaçağı olan İstanbloom'a 2015'ten bu yana iskan alınmaya çalışılıyordu. 


HALI SAHA KADAR!

Aktaş adına 1946 ada 40 parselde kayıtlı olarak gözüken daireler ‘bağımsız’ adıyla tapuya kayıtları yapılmış. 37 numaralı bağımsızın bölüm 457,78 metrekare, 38 numaralı bağımsız bölümse 768,55 metrekare olarak gözüküyor.


22 HAZİRAN TESCİLİ

Satış ve ipoteklerin darbe girişiminden 23 gün önce düzenlendiği ortaya çıktı. İki bağımsız bölümle ilgili olarak da 13 milyon lira borç gözüküyor. Aktaş’ın devasa daireleri kaça aldığına dair bir bilgi yok. Yetkililer 4 tane dairenin birleştirilerek iki ayrı tapu düzenlendiğini tahmin...