29 / 04 / 2024

Zekeriya Özak kimdir

Zekeriya Özak kimdir

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve İmar Komisyon Başkanı Yüksek Mimar Zekeriya Özak, Gebze Mimarlar Odası ve Gebze İnşaat Mühendisleri Odası ev sahipliğindeki imar toplantısına katıldı.

Mimarlar ve inşaat mühendislerinden Zekeriya Özak'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve İmar ve Bayındırlık Komisyon Başkanı Yüksek Mimar Zekeriya Özak, Gebze Mimarlar Odası ve Gebze İnşaat Mühendisleri Odası’nın başkan ve yönetim kurullarını misafir etti.

Kocaeli'de ruhsatsız ve çarpık yapılaşma yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, afet riski altındaki yapıların, ruhsatsız ve çarpık yapılaşmaların yenilenmesini teşvik etmek için bir çalışma başlattı. Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak ve imar ekibinin 3 yıl süren planlama çalışması tamamlandı.

Kocaeli eski valilik binası yıkım çalışmaları tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, eski valilik binasının yıkım çalışmalarını inceledi. Taşıma işlemleri de en geç 10 gün içerisinde tamamlanacak.

Kocaeli'de otoparklara imar teşviki sağlanacak!

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, yeni otopark döneminin başlayacağını belirtti. Özak, ilçe belediye başkan yardımcılarını konu hakkında bilgilendirdi. Toplantıda konuşan Başkan Vekili Özak, Kocaeli’de yeni otopark döneminin başlayacak.

Zekeriya Özak: Kocaeli'de otel yatırımları desteklenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, turizmde parlayan bir yıldız olacağını belirterek, "Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde aldığımız kararlarla 4 ve 5 yıldızlı otellerin desteklenmesi yönünde birtakım teşvikler uygulamaya başladık''

Kocaeli’ye 5 adet tabiat parkı inşa edilecek!

Kent tarihine değinen Başkan Vekili Zekeriya Özak “ Büyükşehir, ilçe belediyeler, İl Kültür Turizm Müdürlüğü ortaklaşa 20 civarında yapıyı restore ettik. Kocaeli’ye 5 adet tabiat parkı kazandırmak için çalışma yapıyoruz" dedi

Zekeriya Özak: Kocaeli tramvay projesinin iptali söz konusu değil!

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, tramvay projesinin iptal edildiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, “Uygulama projesinde sona geldi. Bu projenin ardından net bir karar verilecek” dedi.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Berra  Doğaner kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Berra  Doğaner kimdir? Kaç yaşında? Berra  Doğaner daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Berra  Doğaner'in eğitim hayatı nasıldı?

Zekeriya Yıldırım kimdir?

Zekeriya Yıldırım kimdir? Zekeriya Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Zekeriya Yıldırım'ın biyografisi...

Saim Kılıç kimdir? 

Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Saim Kılıç kimdir? Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Saim Kılıç'ın biyografisi...

Oğuz Satıcı kimdir?

Özak GYO Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Oğuz Satıcı'nın biyografisi...

Dursun Ali Alp kimdir?

Özak GYO Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Alp kimdir? Dursun Ali Alp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dursun Ali Alp'in biyografisi...

Ürfi Akbalık kimdir?

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ürfi Akbalık kimdir? Ürfi Akbalık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ürfi Akbalık'ın biyografisi...

Melda Bayraktaroğlu kimdir?

Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Melda Bayraktaroğlu kimdir? Melda Bayraktaroğlu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Melda Bayraktaroğlu'nun biyografisi...

Zekeriya Özak: Kentin geleceği için 12 belediyeyle ortak çalışıyoruz!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve İmar Komisyon Başkanı Yüksek Mimar Zekeriya Özak, Gebze Mimarlar Odası ve Gebze İnşaat Mühendisleri Odası ev sahipliğindeki imar toplantısına katıldı.

Gebze'de imar toplantısı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Otopark Yönetmeliği ve Plan notları değerlendirme ve istişare toplantısında mimar ve mühendis odalarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Gebze'de imar istişare toplantısı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Otopark Yönetmeliği ve Plan notları değerlendirme ve istişare toplantısında mimar ve mühendis odalarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Kocaeli Kandıra’ya yeni yatırım müjdeleri!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal kalkınmaya destek vermek amacıyla Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında kent genelindeki çiftçilere sertifikalı meyve fidanları dağıtıyor. Törene katılan Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kandıra için yeni yatırım müjdeleri verdi.

Zekeriya Özak kimdir Haberi

Zekeriya Özak kimdir

Başkan Vekili Özak'ın önemli bilgiler aktardığı toplantıda Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca ilçeleri imar sorumluları ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de hazır bulundu. Başkan Vekili Özak" Kentin geleceği için 12 ilçe belediye başkanımız ile birlikte ortak çalışmalar yürütüyoruz." dedi.


İMARDA ORTAK KARAR

Gebze 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Kardelen Salonu'nda gerçekleşen toplantıda Gebze'nin Kocaeli için önemini vurgulayan Başkan Vekili Özak, "En ufak bir karar alırken tüm ilçelerimizi düşünerek ve istişare ederek alıyoruz. Kentin geleceği için 12 ilçe belediye başkanımız ile birlikte ortak çalışmalar yürütüyoruz. Mecliste kentin tamamıyla ilgili imar kararlarını titizlikle değerlendiriyoruz. Otopark yönetmeliği ile ilgili aldığımız"1 daireye 1otopark" uygulaması da oy birliği ile meclisimizde onaylandı" dedi.


4 AYDA FAZLADAN 2 BİN 140 ARAÇLIK OTOPARK

Özak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Kocaeli Türkiye'nin coğrafi...