04 / 05 / 2024

Zekeriyaköy Köy ev projesi

Zekeriyaköy Köy ev projesi

Zekeriyaköy Köy satılık daire alanları 194 metrekare ile 691 metrekare arasında değişiyor. 2016 yılında teslim edilecek olan proje 467 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık bahçeli ev arıyor!

Yönetmen Onur Ünlü’yle aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık ev bakıyor. “20 bin lira bütçemi aşar” diyen Ergüçlü, emlakçılardan haber bekliyor.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesi için 299.2 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin (KÖY) sözleşmesi Özbek İnşaat ile 299 milyon 253 bin TL'ye imzalandı.

Bade İşçil Zekeriyaköy'den ev bakıyor!

Bade İşçil, oğlu Azur ile Kovid-19 döneminde daha rahat olmak için Zekeriyaköy'den ev baktığı ortaya çıktı...

Köy Zekeriyaköy projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Zekeriyaköy'deki KÖY projesi için ÇED süreci başladı.

Köy Zekeriyaköy ödeme planı!

Siyah Kalem İnşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Köy Zekeriyaköy projesinde ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV, yüzde 1 peşinat ve 120 ay yüzde 0,55 faiz oranı fırsatı sunuluyor. İşte Köy Zekeriyaköy ödeme planı..

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Köy Zekeriyaköy projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı ve  Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 15 Mayıs 2020 tarihinde onaylandı.

Köy Zekeriyaköy'de tesis işlerinin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Köy Zekeriyaköy projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı ve  Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 15 Mayıs 2020 tarihinde onaylandı.

Koronavirüs Zekeriyaköy'deki eşyalı kiralık villalara talebi artırdı! 

Koronavirüs salgınının Türkiye'de de etkisini göstermesi üzerine ve en çok vakanın İstanbul'da görüldüğünün açıklanması üzerine, İstanbul'da yaşayan birçok vatandaş sakin bölgelerdeki evlere gözlerini çevirdi. Bu süreçte Sarıyer Zekeriyaköy'deki eşyalı kiralık villalara talep arttı...

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Yıldızlar İnşaat Zekeriyaköy KÖY projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Yıldızlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilecek Zekeriyaköy KÖY projesinde yer teslimi yapıldı...

Zekeriyaköy KÖY projesini Yıldızlar İnşaat 349.7 milyon TL'ye inşa edecek!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Zekeriyaköy KÖY projesi kısmi olarak tasdiye edilmişti. Emlak Konut, yüklenici Yıldızlar İnşaat ile 349 milyon 750 bin TL'ye sözleşme imzaladı... 

Alperen Duymaz Zekeriyaköy’de 10 bin TL’ye ev kiraladı!

Geçtiğimiz hafta öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit ile gizlice evlenen Alperen Duymaz, eşinin isteği üzerine Zekeriyaköy’de 10 bin TL’ye bir ev kiraladı.

Zekeriyaköy Köy projesi kısmi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile  Siyah Kalem İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Köy projesinde bulunan 1789/2, 1789/4, 1790/3, 1790/4, 1789/3 ve 1791/4 parseller kısmi tasfiye yapılarak sözleşme kapsamından çıkartıldı...

Zekeriyaköy Köy ev projesi Haberi

Zekeriyaköy Köy ev projesi

Zekeriyaköy Köy satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. 467 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje Siyahkalem İnşaat ve Emlak Konut GYO imzası ile hayata geçiriliyor. 


Zekeriyaköy Köy projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 1.167 daireden meydana gelen projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje 1.3 milyar TL yatırım bedeline sahip 


Zekeriyaköy Köy projesinde yer alan sosyal donatı alanları arasında çocuk oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzları, alışveriş alanları, yürüyüş yolları bulunuyor. 


Zekeriyaköy Köy satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Proje Maslak'a 20 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu'na 12 dakika, Sarıyer İDO'ya 10 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Zekeriyaköy Köy satılık daire alanları şu şekilde; apartman daireler 194 - 212 metrekare, çift dubleksler 584 metrekare, sıra evler...