05 / 05 / 2024

zekeriyaköyde villa

zekeriyaköyde villa

Hamdi Alkan, geçen yıl ikinci kez boşandığı Canan Hoşgör’e verdiği Zekeriyaköy ’deki lüks villanın, bir yapım şirketine günlüğü 5 bin liraya kiralandığını öğrenince küplere bindi.

Seba Neva Konakları'nda son 2 müstakil villa! Teslimler Temmuz 2025'te! 

Seba İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Seba Neva Konakları'nda satışta olan son 2 müstakil villa kaldı. Peki Seba Neva Konakları'nda fiyatlar ne kadar? İşte merak edilenler... 

Seba Gardenia'da son 2 villa! 18 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Seba Gardenia projesi İstanbul’un en güzel ve en yeşil semtlerinden olan Zekeriyaköy'de yükseliyor. Projede son 2 villa kaldı. Peki Seba Gardenia'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'deki villası satılıyor!

Süperstar Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'deki villası satışa çıkarıldı. Arap müşterinin alıcı olduğu villa 40 milyon TL'ye satılıyor.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den yeni villa aldı!

Çocuğuna yakın olmak isteyen Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'de villa aldığı iddia edildi. Yeni evi için 12 milyon lira ödeyen Deniz, şimdilerde evine taşınma hazırlıkları yapıyor.

Sarıyer'deki milyon dolarlık villa için soruşturma açıldı!

Sarıyer Zekeriyaköy’de  yaşayan Katarlı iş insanı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, komşusu  Mehmet Ünal hakkında kaçak yapı inşa ettiğini öne sürerek şikayette bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu villa hakkında soruşturma başlattı. 

Demet Özdemir Zekeriyaköy'den 4 milyon TL'ye villa aldı!

Acarkent'te kiralık evde yaşayan Demet Özdemir, kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel oyuncu Zekeriyaköy'den 4 milyon TL'ye villa aldı.

Cem Yılmaz'ın Zekeriyaköy'deki villası için vergi tartışması!

Cem Yılmaz Zekeriyaköy’deki havuzlu villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Lüks villa için milyon liralarla ifade edilen satış ve kazanç beklentisi olunca haliyle ‘vergisi var mı’ diye de merak ediliyor...

Kubilay Aka ile Miray Daner Zekeriyaköy'deki lüks villaya taşındı!

İki buçuk yıllık ilişkilerini ağustos ayında bitiren Oyuncu Kubilay Aka ile Miray Daner yeniden barıştı. Çift, Zekeriyaköy’de aylık kira bedeli 11 bin lira olan iki katlı villa tuttu.

Emlakçıya 'Çağatay Ulusoy'a yakın kiralık villa' talebi!

Geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy’de bir emlakçının kapısı çalınır. Gelen müşteri, Çağatay Ulusoy’un olduğu sitede kiralık villa aradığını söyler. O sitede, o an kiralık bir villa yoktur. Kadın emlakçıya kartvizitini bırakır, “O sitede bir villa boşaldığında bana haber verin lütfen” der ve gider...

Murat Dalkılıç Zekeriyaköy'de 12 bin liraya villa kiraladı!

Yakışıklı popçu Murat Dalkılıç ve güzel oyuncu Hande Erçel için 12 bin liraya bir villa kiraladı. Dalkılıç, Hande Erçel ile tekrar aynı evde yaşamaya başladı. 

zekeriyaköyde villa Haberi

zekeriyaköyde villa

Hamdi Alkan, geçen yıl ikinci kez boşandığı Canan Hoşgör’e verdiği Zekeriyaköy’deki lüks villanın, bir yapım şirketine günlüğü 5 bin liraya kiralandığını öğrenince küplere bindi. Alkan, olayı haftasonu küçük kızı Ayşe’yi gezdirmek için eve gittiğinde öğrendi. Hoşgör’e 30 metreden fazla yaklaşması mahkeme kararıyla yasaklanan yapımcı, eski eşine telefon açarak, şunları söyledi. Bu ne rezalet! Çocuğum tüm gününü set çalışanlarıyla birlikte nasıl...