10 / 05 / 2024

Zekeriyapark Villa güncel bilgiler

Zekeriyapark Villa güncel bilgiler

Zekeriyapark Villa Projesi'nde metrekare fiyatı 2 bin 500 dolardan başlıyor. 6 blok 12 adet ikiz villadan oluşan projede her villa 350 metrekare önünde kendine ait bahçesi olan 6 oda+1 salon tasarlandı.

Villa Voyage Gaziantep güncel fiyat listesi!

Villa Voyage Gaziantep güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Villa Voyage Gaziantep güncel fiyat listesinden önce proje detaylarını paylaşalım...

Locca Bodrum güncel fiyat listesi 2020!

Çatal adasının karşısında yer alan Locca Bodrum'da güncel villa fiyatları 4 milyon 600 bin TL'den başlıyor.

Eston Şehir Koru güncel villa fiyatları!

Eston Şehir Koru güncel villa fiyatları haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 10 peşinatla villa sahibi olunabiliyor.

Locca Bodrum güncel fiyat 2018!

Çatal adasının karşısında konumlandırılan Locca Bodrum'da güncel villa fiyatları 4 milyon 250 bin TL'den başlıyor..

Elegan Panorama güncel fiyatlar!

Elegan Panorama Evleri'nde villa büyüklükleri 250 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirtilen Elegan Panorama güncel fiyatları haberimizde yer alıyor.

Elysium Miramar Bodrum güncel fiyat bilgisi!

Elysium Miramar Bodrum Evleri'nde 46 villa yer alıyor. Ofton İnşaat imzası taşıyan Elysium Miramar Bodrum güncel fiyat bilgisi kapsamında 561 bin 800 Euro'dan başlıyor ve daireler hemen teslim ediliyor.

Zekeriyapark Villa satışa çıktı!

Mİ İnşaat, Zekeriyaköy'deki 'Zekeriyapark Villa' projesini görücüye çıkardı. Metrekare fiyatların 3 bin 100 dolar olduğu projede; villalar, 18 ayda teslim edilecek.

Zekeriyapark Villa güncel fiyatlar!

M&İ İnşaat tarafından hayata geçirilen Zekeriyapark Villa projesinde teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 6 bloktan meydana geliyor. İşte Zekeriyapark Villa güncel fiyatlar....

Batı Mahal güncel fiyatları!

Yalçınlar Group tarafından hayata geçirilen projede toplam 150 villa yer alıyor. Projede 8 bin metrekare sosyal alana ayrıldı. Batı Mahal güncel fiyatları 890 bin dolar + KDV olarak satışa sunuldu.

Villa Viya Şile güncel fiyatları!

Kopuz Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Villa Viya projesi 52 adet villadan oluşuyor. Villa Viya Şile güncel fiyatları 600 bin TL ile 700 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Toya Moda güncel fiyatlar!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de hayata geçirilen Toya Moda Evleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. İşte Toya Moda güncel fiyatlar!

Nidapark Seyrantepe güncel fiyatlar!

Nidapark Seyrantepe satış süreci devam ediyor. Banka kredisine uygun olan projede teslimler Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede 317 tane daire yer alıyor. İşte Nidapark Seyrantepe güncel fiyatlar...

İkitelli Trios güncel fiyatlar!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'e bağlı İkitelli'de hayata geçirilen İkitelli Trios 2023 projesi 250 adet atölye ve 45 adet mağazadan meydana geliyor. İkitelli Trios güncel fiyatlar bilgisi haberimizde yer alıyor.

Zekeriyapark Villa güncel bilgiler Haberi

Zekeriyapark Villa güncel bilgiler

Mİ İnşaat Tic.Ltd.Şti. 2012 yılında Sarıyer Zekeriyaköy’de, Belgrad Ormanı’nın tam karşısında konumlanan , doğa ile iç içe, açık yüzme havuzlu,saunalı,her haneye özel organik hobi bahçeli, a’dan z’ye tüm malzemelerin yüksek kalitede kullanıldığı eşsiz butik bir proje olan Zekeriyapark Evleri’ni hayata geçirmiştir.Zekeriyapark Evleri site sakinleri 3 yıldır memnuniyetleri ile Mİ İnşaat’ın başlayacak olan yeni projesi  Zekeriyapark Villa için büyük bir referans olmuş, yeni projenin her m2’sinin tasarımında yol göstermiştir. Çünkü Mİ İnşaat’ı diğer inşaat firmalarından ayıran hassasiyeti; ev sahibi olacak kişilerin içine sinen bir yaşam alanı yaratmak ve uzun vadede memnuniyetlerini sağlamaktır.



Aralık 2015 itibarıyla Zekeriyapark Villa Projesi’ne başlayan Mİ İnşaat, ruhsat işlemlerini bitirmiş olup, şantiye ve satış ofislerini kurarak faaliyete başlamıştır.



Zekeriyapark Villa Projesi, bölgenin en prestijli Belgrad Ormanı’nın...