29 / 04 / 2024

Zeki Celep nereli

Zeki Celep nereli

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İhlas Yapı Yönetim Kurulu Üyesi olan aynı zamanda İnşaat İşleri Sorumlusu Zeki Celep kimdir? Zeki Celep bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Zeki Celep'in biyografisi...

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

İsmail Tarman kimdir, nereli, kaç yaşında?

Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tarman kimdir? İsmail Tarman nereli, kaç yaşında? İsmail Tarman hangi görevlerde bulundu?

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında 30 Aralık 2022 tarihinde kuruldu. İşte ayrıntılar...

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Zeki Çoban tarafından kuruldu.

Esas Gayrimenkul'ın acı günü! Zeki Yavan vefat etti!

Esas Gayrimenkul çalışanlarından Nevzat Yavan'ın babası Zeki Yavan vefat etti. Esas Gayrimenkul vefat için taziye ilanı yayınladı.

Zeki Ergezen vefat etti!

Emniyet Genel Müdürlüğü İnşaat Emlak Dairesi eski başkanı ve Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Zeki Ergezen, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Zeki Yurtbay vefat etti!

Türkiye'nin önemli ve başarılı iş adamları arasında yer alan Yurtbay Şirketler Grubu kurucusu ve Delta Tuğla Fabrikası'nın sahibi 83 yaşındaki Zeki Yurtbay, tedavi gördüğü İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde yaşamını yitirdi...

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Zeki Ma Yapı Deri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeki Ma Yapı Deri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursuniye Atalay tarafından kuruldu.

Zeki Celep: Konut satışları kademeli olarak artacak!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, COVID-19 salgınının konut sektörüne etkileriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu...

Zeki Triko'nun Bağdat Caddesi'ndeki mağazası kapandı!

Dünya çapında tanınan bir mayo markası olan Zeki, Bağdat Caddesi'ndeki mağazasını kapattı. Yılbaşından önce İstinyepark mağazası kepenk indiren Zeki, İstanbul'da sadece Nişantaşı'ndaki mağazada hizmet verecek...

Zeki Celep nereli Haberi

Zeki Celep nereli

Zeki Celep kimdir?

Zeki Celep, İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İhlas Yapı Yönetim Kurulu Üyesidir. Zeki Celep, İnşaat İşlerinden Sorumludur.


Şirket’i temsil ve ilzama müştereken yetkilidir. 01/06/2012 tarihinde üç yıl süre ile ve üçüncü yılın sonunda yapılacak ilk Genel Kurul’a kadar vazife yapmak üzere seçilmiştir. 

1939 doğumlu olan Zeki Celep, Kara Harp Okulu, Gazi Eğitim Enstitüsü ve ardından 1964 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 


1966 - 1972 yılları arasında Işık Kitabevi ve Bab-ı Ali’de Sabah Gazetesi’nde yöneticilik yaptı. 1972 - 1988 yılları arasında İtimat İnşaat Ltd. Şti. ve Antalya İmar Ltd. Şti.’ni kurarak, konut inşaatları, Antalya İller Bankası, Bölge Müdürlüğü Sitesi, Antalya Havaalanı inşaatı ve yurt dışında inşaat projeleri tamamladı. 


1990 yılından itibaren ise İhlas Holding İnşaat Grup Başkanı olarak...