07 / 05 / 2024

Zeki Kahraman kimdir

Zeki Kahraman kimdir

Av.Zeki Kahraman, Bursa'nın hem tarihi güzellikleriyle hem de yapısı itibariyle çok güzel bir kent olduğunu ama yerel yöneticilerde kentlilik bilincinin oluş madiğini ve Hızlı gelişen şehirler içinde Bursa'nın hak ettiği yere gelemediğini dile getirdi.

Orhun Kahraman Kimdir? Orhun Kahraman daha önce hangi görevlerde bulundu?

Orhan Kahraman kimdir? Orhan Kahraman’ın mesleği nedir? Orhan Kahraman hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Mehmet Zeki Adlı kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü görevine vekâleten atanan Mehmet Zeki Adlı kimdir?

ZKY Yapı ve Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

ZKY Yapı ve Matbaa Limited Şirketi, Zeki Kahraman tarafından 20 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Meclis Mahallesi, Vakıf Sokak'ta kuruldu.

Mehmet Zeki Karahan kimdir?

Alacalı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Karahan 29 Mart 2015 tarihinde vefat etti. Peki, Mehmet Zeki Karahan kimdir? Mehmet Zeki Karahan, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Mehmet Zeki Karahan...

Tayfun Kahraman kimdir?

2004 yılında Mimar Sinan Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamlayarak, Şehir plancısı unvanı ile mezun olan Tayfun Kahraman kimdir? Tayfun Kahraman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tayfun Kahraman...

Zeki Işık kimdir?

Bingöl Adaklı Belediye Başkanı Zeki Işık kimdir? Zeki Işık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeki Işık, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zeki Işık..

Zeki Çaylı kimdir?

Karabük Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı kimdir? Zeki Çaylı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeki Çaylı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zeki Çaylı...

Zeki Kayda kimdir?

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda kimdir? Zeki Kayda, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeki Kayda ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zeki Kayda..

Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir?

Süleyman Kahraman, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Erzincan Valiliğine atandı. Peki, Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir? İşte Erzincan'ın yeni valisi Süleyman Kahraman...

Süleyman Kahraman kimdir?

Merkez Valisi Süleyman Kahraman, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Erzincan Valiliğine atandı. Peki, Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir? İşte Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman..

Varyans Emlak Pazarlama ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Varyans Emlak Pazarlama ve İnşaat Limited Şirketi, Taner Tunç, Zeki Kahraman, Burak Şahin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta Ümraniye, Madenler Mahallesi'nde kuruldu.

Zeki Kahraman kimdir Haberi

Zeki Kahraman kimdir


Bursa eski BARO Başkanı Av.Zeki Kahraman, Bursa'nın hem tarihi güzellikleriyle hem de yapısı itibariyle çok güzel bir kent olduğunu ama yerel yöneticilerde kentlilik bilincinin oluş madiğini ve Hızlı gelişen şehirler içinde Bursa'nın hak ettiği yere gelemediğini dile getirdi. 


Zeki Kahraman: Her ne kadar göçmen kökenli de olsam Bursa'da büyüdüm, Bursa'da yetiştim. Türkiye'nin birçok yerini gezmiş görmüş biri olarak Bursa gerçekten çok özel bir kent. 


Bursa kaynakları tükenmeyeb, rantı asla azalmayan herkes açısından iştah kaI bartan bir kenttir. Bazen özel bir kent olmak iyi midir diye düşünmüyor da değimm lim. Bursa yalnızca doğal mm özelliklerinden dolayı değil Bfl tarihi yapısıyla da özel bir I kent. Aldığı göçler sebeI biyle de olabilir Bursa'nın I daha sağlıklı ve daha aydın bir yapısı da var....