29 / 04 / 2024

Zeki Konukoğlu

Zeki Konukoğlu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, 2016 yılında 300 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını açıkladı.

Zeki Konukoğlu: Sanko Holding enerjide yükselecek!

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, enerji yatırımlarını önemsediklerini belirterek, "Enerjinin grupta şu anda yüzde 25 payı var, Yeni yatırımlarla birlikte bu oran yüzde 30-35 düzeyine yükselecek'' dedi.

Sanko Holding enerjiye 500 milyon dolar yatırım yapacak!

Merkezi Gaziantep'te bulunan Sanko Holding bu yıl enerjiye 500 milyon dolar, tekstile 300 milyon dolar yatırım yapacak...

2023'ün başında, bir evin satış fiyatı ne kadardı, şu an ne kadar? 'Çimento sudan ucuz' hesabı sosyal medyayı karıştırdı

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, çimentonun sudan ucuz olduğunu söyleyerek ev fiyatlarıyla karşılaştırma yaptı. Gazeteci Barış Esen, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu: İnşaata hobi gibi girdik, Allah ‘yürü ya kulum’ dedi! 

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu, inşaat sektöründeki projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şirketin portföy bilgisini veren Konukoğlu, Başakşehir'deki projenin inşaatının yakında başlayacağını söyledi. 

Akon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Akon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bakırköy'de Bayram Altaş ve Osman Zeki Karaismailoğlu ortaklığında kuruldu.

TÜRKÇİMENTO'nun acı günü! İnci Konukoğlu vefat etti!

TÜRKÇİMENTO Birliği Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu'nun annesi İnci Konukoğlu hayatını kaybetti.

TOKİ'den Tokat'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Zeki Salihoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 2 yeni okul müjdesi!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Karaismailoğlu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaismailoğlu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Yıldız ve Zeki Karaismailoğlu tarafından kuruldu.

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Efendioğlu ve Zeki Efendioğlu tarafından kuruldu. 

İHH’nın İdlibler için başlattığı “briket ev” kampanyasına destek verildi!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı İdlibliler yardım etmek adına briket ev kampanyası başlatıldı.İHH Suriye Çalışmaları Koordinatörü Zeki Tahiroğlu"Suriye-Türkiye sınırına yakın bölgelerde kurduğumuz çadırlara alternatif olarak briket evler yapıyoruz."dedi.

Phycotec Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Phycotec Biyoteknoloji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Berat Zeki Haznedaroğlu tarafından kuruldu...

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

AK Parti seçim manifestosunun içerisinde yer alan başlıklardan birinin de yatay şehirleşme olmasından büyük heyecan duyduklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimarinin en güzel örnekleri bizim şehrimizde var." dedi.

Zeki Konukoğlu Haberi

Zeki Konukoğlu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, SANKO Holding'in hep Türkiye ortalaması üzerinde büyüdüğüne dikkati çekerek, fevkalade bir durum olmazsa yüzde 6 dolayında büyüyeceklerini söyledi. Türkiye'de bütün şirketlerde sermaye kıtlığı yaşandığını ve herkesin borçla büyümek zorunda olduğunu belirten Konukoğlu, dolardaki yükselişin dövizle borçlanan işletmeleri, özellikle KOBİ'leri daha çok etkilediğine vurgu yaptı. 


ŞAŞKINLIK YAŞAMADIK 

Risk dengesinin çok önemli olduğunu ve bu dengeyi korumak gerektiğinin altını çizen Konukoğlu, yatırımları 5 yıllık dönemleri baz alarak planladıklarını anımsatarak, 2015 ve 2016 yıllarında belirledikleri hedeflere ulaşacakları öngörüsünde bulundu. Her gün yeni pazarlar peşinde koştuklarını ve döviz kurlarındaki yükselişin de etkisi ile 2015 yılı sonunda hedefledikleri 500 milyon dolarlık ihracat rakamına ulaşacaklarını anlatan Konukoğlu, "Seçimin yol açacağı durağanlığı hesaba katmıştık. Bundan dolayı bir şaşkınlık yaşamadık" dedi. 


REVİZYON SÖZ...