07 / 05 / 2024

zeki sayın emlak bankası açıklaması

zeki sayın emlak bankası açıklaması

16 yıl sonra, Meclis'te yapılan düzenlemeyle tasfiye kararı kaldırılan Emlakbank'a faaliyete geçmek için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 31 Mayıs 2018'e kadar süre tanındı.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Altın Emlak'ın dijital dönüşümü DDTECH'e emanet!

Gayrimenkul sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer alan Altın Emlak, Türkiye’nin “İlk Dijital Dönüşüm Ajansı” DDTECH ile iş birliği yaptı.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Altın Emlak, bayileriyle bir araya geldi!

Emlak sektörünün en önemli yerli sermayeli franchise zincirleri arasında yer alan Altın Emlak bayileriyle buluştu.

Emlakçılık yetki belgesinde muafiyet fırsatı bugün sona eriyor!

Türkiye'de kayıtlı kayıtsız 300 binden fazla sayıdaki emlakçılık faaliyeti gösteren işletmeyi ilgilendiren düzenleme 1 Nisan 2021'de yürürlüğe alındı.  Emlak işletmelerinin yetki belgesi alabilmesiyle ilgili sunulan muafiyetler bugün sona eriyor.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Evini kiraya verip başka yerde oturanların emlak vergisi ne olacak?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Sezgin Özcan bugünkü yazısında, kendisine ait evini kiraya verip başka yerde oturan vatandaşın emlak vergisi ödeyip ödemeyeceği sorunu kaleme aldı.

Altın Emlak Altın Hikayeler yarışması başladı!

Altın Emlak'ın emlak danışmanlarının başlarından geçenleri hikayeleri kaleme aldıkları "Altın Hikayeler" yarışması için başvurular başladı...

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Altın Emlak Temeltaş ile proje satışı yapacak!

Altın Emlak ile Temeltaş Gayrimenkul Geliştirme şirketleri markalı proje satışında işbirliği gerçekleştiriyor. Yakın zamanda lansmanı gerçekleştirilen “Altın Proje” ile, Altın Emlak müşterileri 20 farklı proje hakkında detaylı bilgi alabilecek, yatırım yapacak.

Altın Emlak’ın kurucusu Nuri Özelmacıklı vefat etti!

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı, 23 Kasım pazartesi geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Egy Altın Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egy Altın Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Soha E.I.M. Khamis tarafından kuruldu.

Altın Emlak dijital dönüşümle geleceğe hazır hale gelecek!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ofisleri, danışmanları ve genel müdürlüğü dijital dönüşüm ile geleceğe hazır hale getireceklerini belirtiyor...

zeki sayın emlak bankası açıklaması Haberi

zeki sayın emlak bankası açıklaması

2001'de tasfiyesine karar verilen Emlakbank, sektöre dönüş hazırlığında. 16 yıl sonra, Meclis'te yapılan düzenlemeyle tasfiye kararı kaldırılan bankaya, faaliyete geçmek için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından 31 Mayıs 2018'e kadar süre tanındı.

Bu süreçte yapılanmasını tamamlayacak olan banka, uygun koşulları sağlaması halinde bankacılık faaliyet izni alarak çalışmalarına başlayacak. 2003 yılında tasfiye sürecini yönetmek üzere şirketin yönetim kurulu başkanlığına getirilen duayen bankacı Zeki Sayın, bugün gelinen noktada Emlakbank'ın katılım bankacılığı veya konvansiyonel bankacılık alanlarından birinde yoluna devam edeceğini, bunun için de hükümetin kararını beklediklerini söylüyor.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Sayın, Emlakbank'ın bugün gelinen noktada 12 bin olan borçlu sayısının 5 binlere indiğini, Hazine'ye bugünkü kur üzerinden hesaplandığında 4 milyar TL’den fazla kaynak aktardığını söylüyor.

Zeki Sayın, "Bankamızın bu haliyle...